25.000 m2 winkelplezier
bij de grootste Intratuin
van Nederland
Kom langs en ervaar de
unieke tuin en lifestyle
experience.
Bezoek ons restaurant
en geniet van de verse
streekproducten.

Bekijk hier de activiteiten.
Lees meer >>

Als eerste op de hoogte van de laatste trends en beste acties? Volg ons op Facebook en Instagram

Bekijk de nieuwe folder boordevol inspiratie! Bekijk de folder >>

Openingstijden

Maandag 09:30 – 17:30 uur
Dinsdag 09:30 – 17:30 uur
Woensdag 09:30 – 17:30 uur
Donderdag 09:30 – 21:00 uur
Vrijdag 09:30 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag 11:00 – 17:00 uur

Aangepaste openingstijden

Nog geen data

INTRATUIN HALSTEREN IS EEN DAGJE UIT VOOR HET HELE GEZIN
Zin in een dagje uit, gezellig winkelen of ben je op zoek naar iets speciaals voor je huis of tuin? Bij Intratuin Halsteren kan je 7 dagen per week terecht voor maar liefst 25.000 m2 overdekt winkelplezier. Binnen ieder seizoen vind je er alles om je huis en tuin gezellig aan te kleden en te onderhouden. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag tijdens je bezoek aan Intratuin Halsteren.

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om uit te rusten in ons restaurant ‘De Eetbare Tuin’. Op ieder moment van de dag geniet je er van een groot assortiment aan lekkernijen. De gerechten worden vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit.

Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven! Zo kun jij optimaal genieten van een heerlijke maaltijd terwijl de kinderen zicht naast je kunnen vermaken in de binnen- of buitenspeeltuin. Tijdens de gratis inloopworkshops op woensdagmiddag gaan de kinderen creatief aan de slag passend binnen een seizoen thema of speciale feestdag. In het najaar is er extra veel te doen voor de kleintjes: een rondje in de carrousel, luisteren naar het kabouterverhaal of een ritje in het treintje. Een bezoek aan Intratuin Halsteren is een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

KERSTSHOPPEN BIJ INTRATUIN HALSTEREN
Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. Wij bieden onze bezoekers graag een bijzondere, inspirerende en sfeervolle plek. Voornamelijk in het winterseizoen pakken wij graag groots uit om onze bezoekers de ultieme kerstbeleving te bieden. Kerstshoppen is in dit seizoen extra leuk en bijzonder bij Intratuin Halsteren.

Ook in het voorjaar- en zomerseizoen bieden wij onze bezoekers een inspirerende omgeving met een sfeervolle entree en tuinmeubelafdeling. Geïnspireerd op het prachtige gezegde ‘La Dolce Vita’. Een bezoekje aan Intratuin Halsteren is ieder seizoen een traktatie voor alle zintuigen.