Activiteiten agenda 2019 – 2020

DIERENDAG ACTIVITEITEN | 23 september t/m 6 oktober
Zet je geliefde huisdier in het zonnetje! Gedurende deze twee weken zullen er verschillende acties en activiteiten zijn op onze dierenafdeling.
lees meer>>

WOONMAAND BIJ INTRATUIN HALSTEREN | 1 t/m 31 oktober
Heel de maand oktober staat in het teken van: wonen! Profiteer van diverse acties op onze ruim opgezette sfeer & interieur afdeling. Neem ook eens een kijkje op het vernieuwde geurenplein met o.a. merken als Lampe Berger, Yankee Candle en WoodWick.

MOST WONDERFUL TIME | Vanaf 12 oktober
Snowboots, bontmuts en handschoenen aan en op naar het hoge Noorden! Kilometers verwijderd van de bewoonde wereld. Een uitgestrekte wildernis, ongerepte landschappen en talloze bomen bedekt met een dikke laag poeder. Het geeft je een magisch gevoel en het heeft zelfs iets mysterieus. En dan plots.. verschijnt wel één van de meest bijzondere natuurfenomenen, het Noorderlicht.

OPENING KERSTSHOW | 12 oktober
Wij hebben weer vijf prachtige thema’s geselecteerd. Kom langs en laat je inspireren!

HÉT KERSTEVENT: THE MOST WONDERFUL EVENING | 19 & 20 november
Er zijn verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen, daarnaast zijn er diverse demonstraties en uiteraard een overdosis aan kerst inspiratie!

Meer informatie vind je binnenkort op onze website.

EXTRA KOOPAVONDEN | 2 t/m 6 en 9 t/m 13 december
Wij zijn maandag t/m vrijdag iedere avond geopend tot 21.00 uur. Kom gezellig kerstshoppen en profiteer van het speciale koopavond menu in ons restaurant de Eetbare Tuin.3-gangen menu voor €14.95: Grootmoeders erwtensoep | winters stoofpotje | Apfelstrudel

KINDERMIDDAGEN | Oktober t/m december
Iedere woensdagmiddag gaan wij de kinderen verwonderen! We gaan samen creatief aan de slag passend binnen een seizoen thema of een speciale feestdag. De ene keer is dat een mooi knutselwerkje en de andere keer gaan we een leuk spel spelen of iets lekkers maken. De kindermiddagen zijn tussen 13.00 en 16.00 uur en de kinderen kunnen gewoon aansluiten en gezellig meedoen.

Reserveren voor de kindermiddagen is niet nodig. Op deze pagina vind je binnenkort alle activiteiten.

KERSTBOMEN EVENT | 6, 7 & 8 december
Speciale acties en activiteiten in ons kerstbomenbos!
Meer informatie vind je in december op deze pagina.

SANTA’S HIGH TEA | 21 oktober t/m 24 december
Genieten van een fantastisch High Tea buffet doe je dit najaar in Santa’s Home, een authentieke spiegeltent uit 1898. Sfeervolle verlichting, kruidige kerstgeuren en bergen met lekkernijen. Iedere dag vers bereid door onze Santa’s keukenchefs. Je geniet 2 uur lang van een rijk gevuld High Tea buffet vol zoet- en hartigheden, verse sapjes, soepen en warme gerechtjes. Reserveren kan hier!

VROEGBOEK ACTIE!
Reserveer vóór 12 oktober Santa’s High Tea en ontvang 50% korting op de tweede High Tea.
* te boeken tussen 21 oktober en 17 november 2019

WORKSHOPS | Oktober t/ december
Ga zelf creatief aan de slag! Reserveer tijdig een plekje, dan weet je zeker dat je erbij bent. Tip! Maak er een complete dag van en combineer het met een high tea! Informatie en prijzen vind je vanaf september op deze pagina. Zet deze data alvast in je agenda: 21-09, 19-10, 26-10, 7-11, 16-11, 23-11, 12-12, 14-12.

CULTUURMAAND | januari 2020
In januari zijn wij de culturele ontmoetingsplek voor jong en oud. In januari wordt onze karakteristieke spiegeltent omgetoverd tot het culturele hart van Intratuin Halsteren. We bieden creatieve ondernemers en organisaties uit de regio een podium aan.

Tijdens de cultuurmaand hebben we een bomvol programma vol kunst, theater en cultuur voor je klaar staan. De komende maanden wordt onze culturele agenda steeds meer gevuld.

MUSICAL DE FANTASTISCHE MENEER RIMROR | 10, 11, 12, 24, 25 en 26 januari 2020
Na het succes van afgelopen jaar, waarbij er meer dan 250 kinderen uit de regio hebben meegespeeld met deze professionele musical, komt Mneer Rimror terug!Intratuin Halsteren brengt dé familiemusical vol dans, muziek en humor weer op de planken. Wil je ook een keer meespelen met een echte musical? Aanmelden kan vanaf 1 november via onze website. Meer informatie over de musical vind je hier: www.intratuinhalsteren.nl/musical