Intratuin Halsteren is in januari de culturele ontmoetingsplek voor jong en oud.
We willen onze gasten steeds weer een bijzondere, veelzijdige omgeving bieden. In januari wordt de authentieke spiegeltent omgetoverd tot het culturele hart van Intratuin Halsteren en bieden we creatieve ondernemers en organisaties uit de regio een podium aan. Hierdoor verbinden wij samenwerking en creativiteit aan beleving.

WEGENS SUCCES VERLENGD: Musical ‘De Fantastische Meneer Rimror’
Intratuin Halsteren brengt in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties een familiemusical op de planken vol dans, muziek en humor voor de hele familie, genaamd: De Fantastische Meneer Rimror.

De makers verleende hun medewerking aan o.a. diverse theaterproducties in het Efteling Theater. De Fantastische Meneer Rimror is een feel-good musical met in de hoofdrol: Sander van Voorst, Annemarijn Kool (Beauty and the Beast/Mozart de Musical) en Joris van Veldhoven (CARO, Evita, Chaplin). Lees hier meer.

Kinderen mogen meespelen in een echte musical
Intratuin Halsteren wil met deze bijzondere voorstelling ruim 250 kinderen uit de regio tussen de 6 en 12 jaar de mogelijkheid geven, één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Per voorstelling spelen er 20 kinderen mee. De kinderen worden een paar uur voor de voorstelling klaargestoomd voor hun gastrol. Aanmelden