La dolce vita

Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. Wij bieden onze bezoekers graag een bijzondere, inspirerende en sfeervolle plek. Voornamelijk in het winterseizoen pakken wij graag groots uit om jullie de ultieme kerstbeleving te bieden. Kerstshoppen is in dit seizoen extra leuk én bijzonder bij Intratuin Halsteren. Maar ook dit zomerseizoen willen wij jullie weer een bijzondere en inspirerende omgeving bieden.

Het goede leven

Bij binnenkomst in de royale entree ervaar je het gelukzalige gevoel van de zomer. Neem plaats aan eén van de lange zomers gedekte tafels en werp een blik op de authentieke Italiaanse pizzeria. Ondertussen geniet je van het uitzicht op de romantische boomgaarden. Bestel iets van het rijkelijke eten en drinken en snuif de geur op van weelderige bloemen. Wij hebben een vleugje vakantie in huis gehaald en je kunt de lucht van de Middellandse Zee bijna ruiken.

De zomerse geluksmomentjes voor de echte levensgenieter

Een bezoekje aan Intratuin Halsteren is een traktatie voor alle zintuigen en de ultieme beleving van het goede leven. De zomerse geluksmomentjes zijn een lust voor de echte levensgenieter. Wij vinden dat iedereen zo nu en dan wat Dolce Vita in zijn of haar leven nodig heeft.