beveiliging Roosendaal

Tel-it and we fix it

Inbraakbeveiliging Roosendaal

Beveiliging

Inbraakbeveiliging Roosendaal

Goede beveiliging is belangrijk. Je wilt immers niet dat jouw eigendommen in verkeerde handen vallen. Wij denken met je mee en leveren deskundige en betrouwbare oplossingen.

De security oplossingen van Tel-It zorgen ervoor dat jouw eigendommen niet in verkeerde handen vallen. Een veilige woon en werkomgeving is belangrijk voor iedereen. De oplossingen op het gebied van security zijn een groot deel van de technische dienstverlening die Tel-It kan verzorgen.

Wij maken gebruik van intelligente veiligheidsoplossingen, zoals bijvoorbeeld het integreren van systemen voor toegangsbeveiliging en camerabeveiliging. Meer weten over de security oplossingen van Tel-It? Neem dan contact met ons op!

Camerasystemen

Inbraakbeveiliging RoosendaalMet een goed beveiligingscamerasysteem bescherm je niet alleen je eigendommen, maar ook die van anderen. Het is behulpzaam in geval van inbraak of vandalisme, maar kan ook een afschrikkende werking hebben voor criminelen.

Een camerasysteem kopen vraagt de nodige voorbereiding. Kies altijd voor kwaliteit en zekerheid. Maar welk systeem past nu het beste bij jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee en bieden deskundig maatwerkadvies en service.

 • Altijd de beste bescherming van jouw eigendommen
 • Deskundige installatie
 • Vrijblijvende inventarisatie

Alarmsysteem

Ook hiervoor geldt dat een alarmsysteem een preventieve werking heeft. Criminelen moeten immers moeite doen om het bedrijf binnen te komen. Maar natuurlijk heeft een alarmsysteem ook een reactieve functie. Criminelen moeten afgeschrikt worden door het alarm- of lichtsignaal.

 • Hoger gevoel van veiligheid
 • Deskundige installatie en onderhoud
 • Moderne technologie

Toegangscontrole

Wie, waar en wanneer? Als bedrijf wil je graag antwoord op deze vragen. Door middel van toegangscontrole wordt dit proces geautoriseerd en gecontroleerd.

 • Gebruiksvriendelijk: toegangsbeheer vanachter uw pc
 • Overzichtelijk, dus eenvoudig beheer
 • Betrouwbaar

Elk gebouw, systeem en locatie is anders. Daarom geven wij je graag advies hoe jij jouw werkomgeving het beste kunt beveiligen. Vul onderstaand formulier in om met ons in contact te komen. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken op 0165-745434.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Een vraag over inbraakbeveiliging in Roosendaal?

informatie aanvragen

  telefonische hulp?

  0165 – 74 54 34

  We vertellen je graag alles over onze producten en diensten.

  Inbraakbeveiliging Roosendaal