Telecombedrijf

Vaste Telefonie

‘’Wij wilden graag de vaste telefonie overnemen, in verband met de uitbreiding van ons bedrijf. Doordat wij al sinds het verleden goed bekend zijn met Tel-it, en er altijd sprake was van een correcte samenwerking, leek het ons verstandig om hiermee verder te gaan. Wij hebben gemerkt dat Tel-it persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan, en dit is ons opgevallen mede door de snelle en overzichtelijke schakeling gegeven vanuit Tel-it.’’

Bravo 24

Meer informatie
Beveiliging

Camerasysteem

”Op een bepaald moment kregen wij een verdachte situatie, en heeft Tel-it ons op de juiste manier geholpen met het terugzoeken van de beelden, daarbij is ons de benodigde uitleg gegeven over hoe wij het camerasysteem op de correcte wijze moesten gebruiken. De beeldkwaliteit volstaat goed, en de medewerkers van Tel-it waren erg behulpzaam waardoor er een prettige samenwerking ontstond.”

Wematech Milieu Adviseurs

Meer informatie
Beveiliging

Camerasysteem

”De beeldopnames van de camera’s zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor de prijs/kwaliteit verhouding goed tot zijn recht komt. Daarbij kunnen wij zeer nauwkeurig inzoomen, en zijn de camera’s ook op afstand te bedienen. Daarmee komt nogmaals de kwaliteit weer tot zijn recht. Een echte aanrader!”

Sky Access

Meer informatie
Zoekmachine optimalisatie Roosendaal

SEO

‘’Wij hadden een mooie website in elkaar laten zetten, maar helaas viel de vindbaarheid van onze website erg tegen. Hierom hebben wij besloten om met SEO aan de slag te gaan, zodat onze online vindbaarheid geoptimaliseerd kon worden. Daarbij ervaren wij de dienstverlening als zeer betrouwbaar, bij vragen wordt er vrijwel direct antwoord gegeven, en wordt er spoedig actie ondernomen. Dit ervaren wij als zeer prettig!’’

BSK Bouw

Meer informatie
ICT Ruchpen

ICT

‘’Ik ben al jaren een trouwe klant van Tel-it, en ik vind het enorm prettig dat er altijd adequaat en snel gereageerd wordt op problemen.”

Neduco Consultancy

Meer informatie

Een vraag over onze dienst?

informatie aanvragen

    telefonische hulp?

    0165 – 74 54 34

    We vertellen je graag alles over onze producten en diensten.