Online backup

Al je gegevens opgeslagen op één centrale plek. Erg handig om jouw collectie films, foto’s en documenten in de Cloud op te slaan. Door een online backup te maken verlies je nooit meer data door gecrashte computers of vervelende virussen die jouw computer dusdanig ontregelen dat je gegevens verloren gaan.

Met de online backup dienst Tel-it verzeker je jezelf van toegang tot al je data, waar en wanneer je maar wilt! Of je de back-up software nu voor privé of zakelijke doeleinden gebruikt, en of je nu voor tijdelijke opslag of langdurige opslag kiest; met de online back-up diensten van Tel-it zijn de mogelijkheden eindeloos!

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen van online back-up kunt u contact met ons opnemen.

Voordelen van de online backup

Het belangrijkste voordeel is de online toegang die het je biedt. Je kunt altijd en overal bij je bestanden en je back-ups. Het biedt daarom extra flexibiliteit voor jezelf maar ook voor je medewerkers. Wanneer iemand plotseling afwezig is of thuis werkt, kan hij/zij toch bij belangrijke bestanden om bijvoorbeeld even snel iets door te sturen naar collega’s.

Het tweede voordeel is de externe locatie van een back-up, deze wordt namelijk extern gehost. Dat is dus anders dan bij een externe harde schijf. Hierdoor is het systeem onafhankelijk van gebeurtenissen op kantoor. Dus stel er breekt brand uit, dan zijn je bestanden nog steeds veilig en ben je geen belangrijke informatie verloren.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de online back-up van Tel-it? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden door te bespreken! Wij horen graag van u.