Internet Marketing – Zoekmachine Optimalisatie

Wat heeft u aan een fantastische website als u online niet vindbaar bent? Naast web ontwikkeling, helpen wij u graag met internet marketing. Wij bieden u de mogelijkheid om uw website te optimaliseren zodat deze beter gevonden kan worden middels zoekmachines. Om hier de juiste resultaten mee te boeken is het van belang om eerst samen een plan op te stellen en te kijken naar bijvoorbeeld:

  • Waar wil ik op gevonden worden?
  • Hoe kunnen we het resultaat meetbaar maken?
  • Wat wil ik uiteindelijk bereiken met mijn website?

Wij kunnen er voor zorgen dat u beter vindbaar wordt op de juiste zoektermen! Dit doen wij door middel van Linkbuilding en Website optimalisatie. Eventueel kan er ook gebruik gemaakt worden van Google Adwords (afhankelijk van uw situatie).

Online vindbaarheid in Google

De juiste SEO zorgt ervoor dat uw website goed gevonden wordt in het organische deel van de zoekmachines. Wist u dat minder dan 5 % van de bedrijfsnamen kenmerkend is voor de diensten of producten van een bedrijf. Het grootste deel van nieuwe klanten die gebruikmaken van 1 van de zoekmachines zoeken dus zeer zeker niet op uw bedrijfsnaam.

Zorgen dat uw website vindbaar is om nieuwe klanten te krijgen is daarom enorm belangrijk. Veelal kan door het optimaliseren van de bestaande website, het aanvullen met landingspages of een combinatie met sociale media een bijzonder goed resultaat worden geboekt in de verbetering van de online vindbaarheid van uw organisatie.

Contact opnemen

Heeft u vragen over zoekmachine optimalisatie? Of bent u benieuwd wat internet marketing van Tel-it voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!