Web ontwikkeling

Uw website is uw visitekaartje. Wanneer uw website toe is aan een stevige face-lift of wanneer u nog helemaal niet beschikt over zo’n modern visitekaartje, kan Tel-it hierin een passende oplossing bieden. Wij hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van web ontwikkeling. Wij kunnen voor u websites ontwikkelen, onderhouden en hosten, zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar het randgebeuren. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat u vindbaar bent op het internet door gebruik te maken van internet marketing.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van web ontwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers leggen u zo goed mogelijk uit wat web ontwikkeling betekend en wat het voor u inhoudt.

Voor het ontwerp van de website werken wij samen met Urban Toolbox

U kunt als klant het ontwerp mee vormgeven en beoordelen wanneer hier een eerste opzet voor gedaan is. Verder hoeft u zich enkel te richten op de informatie die op de website dient te verschijnen. U kunt deze informatie zelf schrijven of het door ons laten schrijven.

Het onderhoud van uw website kunt u in eigen beheer doen. De website wordt dan zo opgezet dat hij gebruiksvriendelijk is voor u als klant om hem steeds aan te passen aan uw wensen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om dit onderhoud uit handen te geven en dan zullen wij dit voor u op ons nemen.

Meer informatie

Heeft u vragen over web ontwikkeling? Of bent u benieuwd wat web ontwikkeling van Tel-it voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!

Neem een kijkje in ons portfolio