Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Basiscursus Windows 10

basiscursus windows 10Een basiscursus Windows 10 nodig? Kies voor Tel-it, wordt expert en kom meer te weten over de verschillende functionaliteiten. Tel-it is specialist in telecom en ICT. De lessen worden gegeven in Oud Gastel en staan onder professionele begeleiding. Meer informatie over deze cursus? Neem contact met ons op.

Ben je op zoek naar een cursus met een ander onderwerp? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk ook cursussen aan voor Excel en Word. Deze cursussen bestaan uit twee programma’s: Basiscursus en Gevorderden cursus. Schrijf je in en wordt expert! Meer weten over de inhoud van de cursus? Bekijk onze website of neem contact op met een van onze medewerkers

Reparatie

Naast de diverse cursussen biedt Tel-it ook reparatiediensten aan. Telefoon of laptop kapot? Geen probleem! Tel-it fixt het voor je. Maak een afspraak en ervaar de snelheid en kwaliteit van onze reparatiedienst. Klaar terwijl je wacht. Vervangend apparaat nodig? Wij begrijpen de situatie en geven je graag een leentoestel of laptop mee.

ICT-oplossingen

Tel-it voorziet jou graag van stabiele ICT. Als organisatie helpen we je graag op het gebied van systeembeheer en kunnen we je voorzien van oplossingen omtrent uw ICT omgeving. Wij leveren, installeren en onderhouden software, hardware en netwerkomgevingen. Wij kunnen dit voor jou op afstand monitoren.

Meer informatie | Basiscursus Windows 10

Heb je nog specifieke vragen over onze diensten of wil je iets anders weten? Onze medewerkers helpen je graag verder. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0165-745434. Ook kun je een kijkje nemen op onze Facebook pagina of ons een mail sturen naar info@telit.nl 

Neem contact met ons op!