Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Beheer ICT

Wat te doen met het beheer ICT? Vandaag de dag slaat iedereen alles op in de cloud. Het voordeel hiervan is dat je overal kunt werken! Je bestanden overal vandaan halen. Wanneer je maar wilt. Je bent niet meer afhankelijk van jouw vaste werkplek. Neem contact op voor meer informatie.

Online database

De cloud is een online database waar al jouw bestanden in worden opgeslagen. Groeit jouw organisatie? Dan groeit de online database met je mee. Daarnaast hoef je geen grote investeringen meer te maken. Al jouw programma’s draaien immers niet meer op je eigen computer op laptop. Wist je dat je ook gemakkelijk online kunt samenwerken? Samengevat kleven er ontzettend veel voordelen aan het beheer ICT in de cloud. Tel-It helpt je graag verder in de implementatie.

ICT Security

Als je je bestanden opslaat, wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk beveiligd zijn. De documenten die je opslaat moeten niet in verkeerde handen komen te vallen. Tel-It is gespecialiseerd in ICT security. Wij denken graag mee en bedenken een oplossing op maat, passend bij jouw situatie. Kwaliteit en zekerheid staan voorop. Bij Tel-It ondersteunen we jou in camerasystemen, inbraakbeveiliging en toegangscontrole. Lees meer op onze website.

Beheer ICT geregeld door Tel-It

Goede verbinding met onze klanten, dat vinden wij erg belangrijk. Tel-It luistert naar jouw wensen. Samen kijken we wat nodig is. Service, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Neem via de onderstaande button contact met ons op! Onze medewerkers staan je graag te woord. Liever direct contact? Bel naar 0165-74 54 34.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!