Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Computerreparatie Roosendaal

Computerreparatie RoosendaalBent u op zoek naar computerreparatie Roosendaal? Dan is Tel-it de aangewezen partij voor u. Tel-it heeft diverse specialisten in huis die uw computer snel en voordelig voor u kunnen maken. Niets is natuurlijk zo vervelend dan een paar weken zonder een werkende computer zitten…

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat wij uw computer weer zo goed als nieuw is!

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring

In de afgelopen jaren hebben onze professionele reparateurs een uitgebreide expertise opgebouwd. Deze ervaring zetten wij graag voor u in, om een snelle en vakkundige service aan te kunnen bieden.Vaak is uw computer binnen een paar werkdagen gerepareerd.

U kunt niet alleen uw computer door ons laten maken, maar ook uw mobiele telefoon of tablet. Heeft u dus uw tablet of smartphone laten vallen? Wij repareren en vervangen alle apparaten van A tot Z: en dat allemaal voor een scherp tarief!

Tel-it and we fix it!

Meer informatie over computerreparatie Roosendaal

Wij repareren uw apparaat volgens hoge kwaliteitsnormen, met de originele onderdelen van uw merk pc. Wilt u meer informatie over hoe wij de reparatie uitvoeren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en zorgen dat uw computer weer gaat werken zoals voorheen. Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!