Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Cursus excel basisCursus excel basis

Ben je op zoek naar een Cursus excel basis? Dat kan Tel-It daarbij helpen! Werk je bijvoorbeeld veel met Windows en wil je hier beter mee om leren gaan? Dan bieden wij verschillende cursussen. De lessen zijn wekelijks te volgen in Oud Gastel. Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid de cursus op locatie te doen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Tel-It | Basis en gevorderden cursus

De basis cursus excel is er voor iedereen! Bij ons kun je kiezen ui 2 soorten cursussen. De basis en gevorderden cursus. Neem bijvoorbeeld de basis cursus. Hier worden alle basisvaardigheden omtrent excel met u doorlopen. Denk hierbij aan het opstarten, opslaan en nieuwe documenten aanmaken. Maar ook alinea’s opmaken, pagina instellingen en bestandsbeheer. Zo leer je snel hoe je om moet gaan met excel. Wij classificeren het gebruik van deze cursus onder mensen met vrijwel geen tot zeer weinig ervaring binnen het gebruik van de PC. Wij zorgen ervoor dat je na het volgen van deze cursus gelijk zelf aan de slag kunt!

Telecombedrijf  |  Telefonie

Tel-it is een telecom bedrijf. Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van ICT en telecom. Want een stabiele ICT voorziening is vandaag de dag voor iedereen van toepassing. Daar helpen wij dan ook graag bij. Wij leveren, installeren en onderhouden software en netwerkomgeving.

Ook voor Telefonie ben je bij Tel-it helemaal goed! Van vaste tot mobiele telefonie. Zo bieden wij abonnementen onder eigen label maar ook van bekende providers. Bij vaste telefonie bieden wij van de eenvoudige telefoon bereikbaarheid tot de complexe callcenters een geschikte oplossing.

Contact | Cursus excel basis

Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in bij onze basis cursus excel. Toch liever op locatie? Geen probleem. Wij geven onze cursussen ook op gewenste locatie. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0165-745434 of ons een mail sturen naar: info@telit.nl.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!