Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Cursus Excel voor gevorderden

Cursus Excel voor gevorderdenEen cursus excel voor gevorderden nodig? Tel-it is de geschikte partij om deze cursus bij te volgen. Als specialist in Telecom en ICT ben je bij ons aan het juiste adres. De cursussen vinden plaats op locatie in Oud Gastel. Neem contact op voor meer informatie.

In deze cursus leren wij jou effectief om te gaan met tabellen, afbeeldingen, vormen en grafieken. Je leert hoe je een kop-en voettekst invult en hoe bestanden samengevoegd kunnen worden in combinatie met excel. Daarbij geven we u inzicht in documentopmaak in de vorm van stijlen, inhoudsopgaves, index, verwijzingen, voorbladen etc. Deze cursus gaat verder dan de basiscursus die Tel-it aanbiedt.

Word cursussen

Naast de twee cursussen die betrekking hebben op Excel heeft Tel-it nog meer te bieden.
Zo geven wij ook een Word cursus in de varianten basis en gevorderd.
Wij geven inzicht in welke functies er te gebruiken zijn en hoe u dit uiteindelijk invult. Op die manier kun je straks eenvoudig aan de slag. Bent je na afloop van de cursus toe aan meer verdiepende kennis? Geen probleem. Je kan je altijd inschrijven voor de gevorderden cursus. Meer informatie over deze cursus? Neem een kijkje op de cursus pagina!

Basiscursus Excel | Cursus Excel voor gevorderden

Leren starten met Windows Excel? Verbreed jouw kennis met Tel-it.
In dit cursusprogramma leren wij jou om te gaan met de verschillende menu’s, mappenbeheer en de algemene PC-instellingen.

Contact

Bent u er van overtuigd dat onze cursussen bijdragen aan het efficiënter werken?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 0165-745434 of maak een afspraak via ons online contactformulier. Benieuwd wie wij zijn? Kijk dan op onze website of Facebook. 

Neem contact met ons op!