Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Cursus Word Excel

Een cursus Word Excel volgen? Dit doe je bij Tel-It! Onze professionals begeleiden jou tijdens de cursus. Je leert over de programma’s van Microsoft. Goed om te benoemen is dat een basiscursus en gevorderden cursus beschikbaar is. Kies ervoor om de lessen in onze lesruimte of op locatie te volgen. Informeer naar de mogelijkheden van Tel-It!

Excel en Word

Zoals hierboven benoemd is er een cursus voor beginners en gevorderden. In de basiscursus leer je de eerste vaardigheden. Denk aan opstarten, opslaan en een nieuw document opstarten. Daarnaast leer je hoe je alinea’s opmaakt en hoe het bestandsbeheer werkt. Wat je kunt verwachten tijdens de gevorderden cursus? Leer hoe je tabellen ontwerpt, een kop en voettekst bewerkt en verschillende stijlen inzet. Informatie aanvragen over de bovenstaande cursussen kan gemakkelijk via de website.

Nu een cursus Word Excel volgen

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende cursus! Klik op de onderstaande button en informeer naar de mogelijkheden. Andere vragen? We vertellen je graag alles over onze producten en diensten. Bel naar 0165 – 74 54 34 of vul het contactformulier in. Je kunt van ons een offerte verwachten op dezelfde werkdag. Dat is Tel-It!

Meld je HP reparatie aan!

Neem contact op met ons om je reparatie aan te melden. Doe dit via de website. Heb je een andere vraag over onze andere oplossingen? Klik op de button! Wij zullen je vraag snel beantwoorden. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0165 – 74 54 34. Tot snel!

Neem contact met ons op!