Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Excel Cursus Roosendaal: Voor Beginners & Gevorderden

Excel cursus

Wilt u meer kennis vergaren op gebied van Excel? Dan bent u Bij Tel-It Roosendaal aan het juiste adres. Meld je aan voor een van onze Excel cursussen in Roosendaal en wordt onder professionele begeleiding een expert in Excel.

Heb je een vraag over onze Excel cursussen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder!

Wat leer je tijdens de Excel cursus Roosendaal?

We beginnen de cursus met de basisvaardigheden van Excel. Onder deze vaardigheden valt onder andere het opstarten van het programma, nieuw document openen, het opslaan van bestanden en cellen invoegen.

Naast de basisvaardigheden gaan we ook in op de opmaak van het document. Denk hierbij aan pagina instellingen, Cellen en alinea’s opmaken. Daarnaast leert u uiteraard ook het knippen en plakken van gegevens.

Bent u op dit gebied al bekend, maar wilt u uw kennis in Excel uitbreiden? Dan is de Excel cursus Roosendaal voor Gevorderden wellicht iets voor u. Tijdens deze Excel cursus leer je onder andere het maken van grafieken, werken met formules en de extra functies van Excel zoals integratie met Word.

Wanneer en waar worden de cursussen gegeven?

De Excel cursus Roosendaal wordt op locatie of in onze lesruimte gegeven. De lessen zijn elke woensdag van 19:00 tot 20.15 aan de Vierschaarstraat 21 in Oud Gastel. Liever op locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Bent u er van overtuigd dat onze cursussen bijdragen aan het efficiënter werken?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 0165-745434 of maak een afspraak via ons online contactformulier. Benieuwd wie wij zijn? Kijk dan op onze website of Facebook.

Welke Microsoft cursussen bieden wij nog meer?

Naast de twee cursussen die betrekking hebben op Excel heeft Tel-it nog meer te bieden.Zo geven wij ook een Word cursus in de varianten basis en gevorderd.

Wij geven inzicht in welke functies er te gebruiken zijn en hoe u dit uiteindelijk invult. Op die manier kun je straks eenvoudig aan de slag. Bent je na afloop van de cursus toe aan meer verdiepende kennis? Geen probleem. Je kan je altijd inschrijven voor de gevorderden cursus.

 

Neem contact met ons op!