Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

GSM Reparatie Roosendaal

Op zoek naar GSM Reparatie Roosendaal en omgeving? Breng je toestel naar Tel-it. Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is binnen alle facetten van de telecom en ICT. Wij vertalen oplossingen in technologie naar jouw wensen en hoe deze kunnen worden ingezet. Meer weten? Neem contact met ons op.

Hinder | GSM reparatie Roosendaal

Als telecom en ICT organisatie snappen wij als geen anders dat het vervelend is als je toestel het niet doet. Hij hoort het naar behoren te doen. Een GSM is een fragiel apparaat. Wat inhoudt dat hij snel kapot kan gaan. Tel-it uit Roosendaal verricht graag de reparatie. Is het scherm gebroken? Of werkt de luidspreker niet meer? Wij helpen je! Zoek vandaag nog contact met ons.

Ervaring | GSM reparatie Roosendaal

Bij Tel-it zijn gespecialiseerde mensen in dienst die raad weten met jouw GSM. Wij snappen dat je niet lang zonder jouw mobiele telefoon wilt zitten. Daarom gaan wij snel te werk. Vakkundigheid is daarbij een prioriteit. In bijna alle gevallen is jouw toestel binnen twee werkdagen gerepareerd. Ook kun je gebruik maken van een vervangend leentoestel, mocht je echt niet zonder kunnen op dat moment.

Mobile Device Management | GSM reparatie Roosendaal

Naast het repareren van jouw GSM kun je ook voor andere dingen bij ons terecht. Tel-it Roosendaal helpt jou houvast te krijgen in het beheer van uw GSM en tablets. Iedereen wil graag op elke plek en tijdstip zijn of haar documenten inzien of aanpassen. Of denk aan mail checken. Je wilt hier geen hinder in ondervinden. Een ander belangrijk punt is het volgende. Sinds 25 mei 2018 is de Europese Privacy Verordering (EPV) ingevoerd. Dit betekend dat er nieuwe privacywetten ingaan. Wil je meer weten over hoe je hier aan bijdraagt? Tel-it kan je alles uitleggen. Neem contact met ons op en onze medewerkers helpen je graag verder.

Contact

Zoals hierboven benoemd staan onze medewerkers voor je klaar. Bel naar 0165-745434 of mail naar info@telit.nl . Wij hopen je snel te spreken!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!