Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

ICT bedrijven Roosendaal

ICT Bedrijven RoosendaalAl een tijd op zoek naar ICT bedrijven Roosendaal? Zoek niet verder, Tel-it biedt hulp op alle fronten. Voor al jouw ICT vragen kunt je ons inschakelen. Wij bieden verschillende services aan in Roosendaal en de rest van Nederland. Interesse? Bel voor een afspraak. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Systeembeheer | ICT bedrijven Roosendaal

Tel-it ondersteund je bij het beheer van jouw ICT omgeving. Het is noodzakelijk dat je werkt in een omgeving die solide is. Ons ICT bedrijf uit Roosendaal levert, installeert en onderhoudt software. Het onderhoudt van het systeembeheer wordt vaak als belangrijkste kenmerk gezien. Wist je dat wij ook gebruik maken van speciale programma’s om op afstand jouw systeem te volgen? Op deze manier kunnen wij je ondersteunen waar nodig.

Cloud diensten | ICT bedrijven Roosendaal

Het werken in de ‘cloud’ hoor je steeds vaker. Dankzij deze dienst kun je jouw werk makkelijk, voordelig en vooral veilig opslaan. Binnen deze cloud dienst onderscheiden we nog eens 4 mogelijkheden.

Online werkplek: Men wil tegenwoordig niet afhankelijk meer zijn van één vaste werkplek. De inzet van een online versie maakt het makkelijker. De verbinding zorgt automatisch voor een back-up.

Online dataopslag: Dé oplossing voor het onhandige werk met USB’s en externe schijven. De data zal opgeslagen worden op één punt in een beveiligde zone. Onbeperkt opslag en automatisch opslaan zijn twee van de vele voordelen.

Online backup: Een kapotte computer door een crash of een virus, en al uw bestanden zijn weg. Dat is verleden tijd. Door een online backup te maken verlies je geen data meer.

Webhosting: Voor bepaalde prijs per jaar kunt u gebruik maken van de webserver die wij aanbieden. Wil je meer informatie over de diensten? Neem dan snel contact met onze medewerkers.

Contact

Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden die ons ICT bedrijf kan aanbieden. Bel naar 0165-745434 of mail info@telit.nl. Wij horen het graag!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!