Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

ICT cloud

ICT CloudOp zoek naar ICT cloud? Dan kan Tel-it je helpen! Want de cloud is tegenwoordig niet meer weg te denken. Door al je documenten en bestanden hierin op te slaan kun je werken waar en wanneer je maar wilt. Zo ben je niet meer afhankelijk van één vaste werkplek. Als ICT & Telecom bedrijf helpen wij je graag bij het realiseren van je eigen cloud. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Online Dataopslag | Hosting

Door al je data in de cloud op te slaan kun je altijd en overal bij je bestanden. Zo ben je niet alleen afhankelijk van je laptop, maar kun je deze ook benaderen van je telefoon. Daarnaast biedt de cloud onbeperkte opslag, kun je online samenwerken en maakt deze een automatische back-up. Zodat je altijd terug kunt naar een vorige versie.

Ook voor hosting kan Tel-it je ontzorgen. Door Hosted Exchange toe te passen manage je altijd en overal je mail en agenda. Ook maakt deze altijd een volledige synchronisatie tussen contacten op al je mobiele apparaten.

Tel-it voor ICT cloud

Tel-it is er voor al je ICT vragen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van ICT en telecom. Wij helpen je dan ook graag om jou te voorzien van een passende oplossing. Zo bieden wij een uitstekende service voor een juiste prijs. Omdat jouw infrastructuur altijd goed moet werken, staan wij ook altijd voor je klaar! Je krijgt één aanspreekpunt die altijd snel klaar staat om jouw probleem deskundig op te lossen.

Tel-It and we Fix it!

Neem contact met ons op. Dan bespreken we samen met jou de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. We denken altijd met je mee zodat we voor elk ICT-probleem een oplossing hebben. Met onze kennis en ervaring kunnen wij jouw volledig systeembeheer uitvoeren. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0165-745434. Je kunt ons ook een mail sturen naar: info@telit.nl.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!