Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

inbouw elektronicaInbouw elektronica

Voor inbouw elektronica ben je bij Tel-It aan het juiste adres! Want bij Tel-It kunnen wij verschillende elektronica in jouw voertuig inbouwen. Denk bijvoorbeeld aan Grillflitsers, Camerasystemen, Parkeersensoren, Carkits en Track & Trace systemen. Onze professionals komen de installatie bij je thuis uitvoeren en zorgen voor de juiste montage. Meer weten over het inbouwen van elektronica? Neem dan gerust contact met ons op.

Diensten inbouw elektronica

Zoals hierboven aangegeven bieden wij verschillende systemen aan om in te bouwen. Neem bijvoorbeeld het track en trace systeem. Dit systeem wordt niet alleen gebruikt om een route te bepalen, maar kan helpen om een gestolen voertuig terug te vinden. Zowel voor de beveiliging als voor het opsporen van een voertuig is een track en trace systeem super handig.

Een ander item wat vandaag de dag bijna onmisbaar is in uw auto is de Carkit. Ben je bijvoorbeeld veel onderweg voor werk of bel je veel? Dan biedt het installeren van een carkit dé uitkomst. Je wilt natuurlijk geen dure boete voor bellen achter het stuur.

Tel-It totaal pakket

Kortom bij Tel-It zijn er mogelijkheden genoeg. Naast het inbouwen van elektronica kun je ook terecht voor het repareren van smartphone, tablet, laptop en pc. In de meeste gevallen kun je hierop wachten. Zo niet? Dan krijgt u van ons een leentoestel mee zodat je altijd online blijft. Ook op het gebied van ICT-oplossingen zit je bij Tel-It helemaal goed! Wij leveren, installeren en onderhouden software, hardware en netwerkomgeving.

Vraag naar de mogelijkheden

Bij Tel-It krijg je altijd een goede service tegen een goede prijs! Daarnaast kun je op alle gebieden vrijblijvend advies aanvragen. Klik op onderstaande button en vraag ons naar de mogelijkheden. Liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan telefonisch contact op via 0165-745434.

Benieuwd wie wij zijn? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!