Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

ISDN alternatief

ISDN alternatiefBen je op zoek naar een ISDN alternatief? Dan ben je bij Tel-it aan het juiste adres. Wij bieden diverse platformen aan om voor elke wens een juiste oplossing te vinden. Doordat een telefooncentrale niet meer op locatie staat is de investering beperkt, de bereikbaarheid gegarandeerd en het gebruiksgemak verhoogd.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Waarom stopt ISDN? – Tel-it

ISDN is de laatste jaren sterk onder druk gezet door de flexibele en goedkopere VoIP- telefonie. Doordat steeds meer bedrijven overstappen van ISDN naar VoIP telefonie is het onderhoud aan het ISDN netwerk duurder geworden. Dit is de reden waarom KPN heeft besloten om het ISDN netwerk te vervangen door VoIP.

KPN heeft officieel aangegeven dat zij op 1 september 2019 stoppen met het ISDN netwerk.

Is het verstandig om nu al over te stappen van ISDN naar VoIP?

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om alvast over te stappen naar VoIP:

  1. VoIP- telefonie is goedkoper dan ISDN:
    ISDN is relatief duur. Overstappen naar VoIP-telefonie gaat jou of jouw bedrijf daarom in elk geval geld besparen. Hier kun je maar zo snel mogelijk mee beginnen.
  2. Flexibele bereikbaarheid:
    Een flexibele bereikbaarheid waar je ook bent. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, met VoIP-telefonie ben je overal bereikbaar.
  3. Kies voor een specialist:
    We snappen dat het lastig is om over te stappen naar VoIP-telefonie. Wij helpen je daarom ook graag om alles op het gebied van VoIP-telefonie te regelen.
  4. Wacht niet tot het laatste moment met overstappen

Contact – ISDN alternatief

Heb je vragen over het ISDN alternatief? Dan kun je gerust contact met ons opnemen, via de mail of telefonisch. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder met een juiste oplossing.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!