Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

ISDN lijnen verdwijnen

Wist je dat de ISDN lijnen verdwijnen? Ja, je leest het goed. De ISDN lijnen gaan binnenkort weg en je moet dus opzoek naar een alternatief. Gelukkig ben je voor ISDN alternatieve bij Tel-it aan het juiste adres. Tel-it biedt verschillende platformen aan om voor iedere wens een juiste oplossing te vinden.

Heb je vragen over de verdwijning van de ISDN lijnen? Of ben je opzoek naar een alternatief? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder!

Waarom verdwijnen ISDN lijnen? – Tel-it

KPN heeft besloten om de ISDN lijnen te laten verdwijnen. Dit komt doordat ISDN vooral de laatste paar jaren zwaar onder druk gezet is door de flexibelere en voordeligere VoIP telefonie. Bedrijven stappen steeds sneller over naar VoIP telefonie, waardoor het onderhoud aan ISDN fors is gestegen.

KPN heeft officieel aangegeven dat zij op 1 september 2019 stoppen met het ISDN netwerk.

Betekenis VoIP

ISDN lijnen verdwijnenVoIP staat voor Voice over IP, dit betekent bellen over een internet verbinding. Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Het grootste voordeel van VoIP is dat je altijd en overal beschikbaar bent.

Een ander groot voordeel is dat je direct de bijbehorende klantgegevens te zien krijgt bij een inkomend telefoontje. Ook is het met een VoIP telefooncentrale mogelijk om de beller via een keuze menu naar de juiste medewerker te loodsen. Als je dit keuze menu slim instelt, is er geen telefoniste meer nodig!

Contact – ISDN lijnen verdwijnen

Bij Tel-it helpen wij je graag met het overstappen van ISDN naar VoIP. Voor elke vraag kun je met ons contact op nemen. Als je opzoek bent naar een betrouwbare partner waar klantvriendelijkheid en bereikbaarheid voorop staan, ben je bij Tel-it aan het juiste adres.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!