Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Laptop reparatie Roosendaal

Laptop reparatie roosendaalOp zoek naar een laptop reparatie Roosendaal? Bij Tel-it ben je aan het juiste adres.
Tel-it regelt een snelle en vakkundige oplossing. Wij werken graag transparant en rekenen dus ook geen onderzoekskosten. Online blijven? Uiteraard hebben wij leenlaptops voor jou. Meer weten? Vraag informatie aan via onze website of bel met een van onze medewerkers.

Naast laptops kunnen wij ook uw GSM repareren. Binnen ons bedrijf beschikken wij over gespecialiseerde mensen die goed raad weten met jouw GSM. Vakkundigheid staat bij ons centraal. Wij hechten veel waarde aan het weer goed functioneren van jouw mobiele apparaat. Je kunt bij ons wachten tot we de reparatie hebben voltooid. Haal je jouw apparaat liever op een ander moment op? Prima! Wij kunnen je voorzien van een leentoestel. Bel voor meer informatie met een van onze medewerkers.

ICT-oplossingen & laptop reparatie Roosendaal

Een andere dienst die Tel-it u aanbiedt is de voorziening in een stabiele ICT.
Iets dat vandaag de dag niet meer weg te denken is. Wij helpen je graag op het gebied van systeembeheer en kunnen jou voorzien van oplossingen omtrent jouw ICT omgeving. Daarnaast leveren, installeren en onderhouden wij software, hardware en netwerkomgeving. En maken daarbij gebruik van een sofware die ons in de gelegenheid stelt jou op afstand te monitoren.

Contact opnemen

Heb je nog dringende vragen of opmerkingen? Dat kan. Wij beantwoorden ze graag!  Bel naar 0165-745434 of stuur een mail naar info@telit.nl.
Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!