Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Security oplossingen

De security oplossingen van Tel-It zorgen ervoor dat jouw eigendommen niet in verkeerde handen vallen. Een veilige woon en werkomgeving is belangrijk voor iedereen. De oplossingen op het gebied van security zijn een groot deel van de technische dienstverlening die Tel-It kan verzorgen. Wij maken gebruik van intelligente veiligheidsoplossingen, zoals bijvoorbeeld het integreren van systemen voor toegangsbeveiliging en camerabeveiliging. Meer weten over de security oplossingen van Tel-It? Neem dan contact met ons op!

Inbraakbeveiliging & Toegangscontrole

Vaak is beveiligingstechnologie op ramen en deuren verouderd of is deze er nog helemaal niet. Voor inbrekers is het eenvoudig om toegang te krijgen tot het huis. Dat kan heel gemakkelijk veranderen! Vandaag de dag zijn er effectievere oplossingen dan gewoon alle ramen te sluiten voordat je vertrekt. Door een alarmsysteem van Tel-It toe te passen krijg je een hoger gevoel van veiligheid. Waarom? Wij gebruiken uitsluitend moderne technologie die deskundig geïnstalleerd wordt. Ook voor het onderhoud ben je bij Tel-It op de juiste plaats.

Naast inbraak beveiliging kun je ook kiezen voor een toegangscontrole systeem van Tel-It. Door toegangscontrole ben je overal van op de hoogte want het gehele proces wordt geautoriseerd en gecontroleerd. Je hebt zelf toegang vanaf jouw pc of telefoon. De systemen van Tel-It zijn altijd van betrouwbare kwaliteit.

Vraag naar de mogelijkheden over security oplossingen

Elk gebouw, systeem en locatie is anders. Daarom geven wij je graag advies hoe jij jouw werkomgeving het beste kunt beveiligen. Klik op onderstaande button om in contact te komen. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken op 0165-745434.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!