Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Telecommunicatie Roosendaal

Telecommunicatie RoosendaalZoek je naar telecommunicatie Roosendaal? Dan is Tel-it het aangewezen bedrijf om je verder te helpen. Bovendien kan je er bij Tel-it op vertrouwen dat wij jou de beste kwaliteit leveren. Bij ons vindt je diverse platformen, die voor elke wens een passende oplossing vinden.

Heb je vragen of opmerkingen over telecommunicatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder! Contact op nemen kan zowel telefonisch als via ons online contactformulier op de website.

Wat is telecommunicatie?

Telecommunicatie, afgekort ook wel telecom genoemd, is het overbrengen van informatie van de ene plek naar de andere plek, zonder dat iets of iemand zich fysiek daar naar toe verplaatst. De markt van telefonie is momenteel volop in beweging en maakt een ommekeer van ISDN naar VOIP. VoIP staat voor Voice over IP, dit betekent bellen over een internetverbinding. Het grootste voordeel van VoIP-telefonie is dat je altijd bereikbaar bent.

Naast Voice over IP oplossingen is het ook mogelijk om de huidige ISDN lijnen via Dean Connect of Telfort over te nemen. Er is meteen een besparing realiseerbaar en wanneer het nodig is kan er binnen een zeer korte periode overgestapt worden naar Voice over IP, zo ben je klaar voor de toekomst.

Contact opnemen telecommunicatie Roosendaal

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van telecommunicatie, ben je bij Tel-it aan het juiste adres. Tel-it is al jarenlang een dynamische organisatie die hoogwaardige oplossingen levert van vaste en mobiele communicatie. Benieuwd wie zij zijn? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Voor vragen of meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen. Contact opnemen kan zowel telefonisch als via ons online contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Neem contact met ons op!