Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Telecommunicatiebedrijf

TelecommunicatiebedrijfZoek je naar een telecommunicatiebedrijf? Dan is Tel-it de aangewezen partij voor jou. Wij bieden verschillende platformen aan om voor elke wens een juiste oplossing te vinden. Door de “nieuwe” manier van communiceren middels Voice over IP en bellen over een internetverbinding is er voor vele bedrijven een slag te slaan op het gebied van functionaliteiten, efficiency en kostenbesparing.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen.

VoIP in plaats van ISDN!

De laatste jaren is ISDN sterk onder druk gezet door de flexibele en goedkopere VoIP- telefonie. Doordat steeds meer bedrijven overstappen van ISDN naar VoIP- telefonie is het onderhoud aan het ISDN netwerk steeds duurder geworden. Dit is dan ook de reden waarom KPN heeft besloten om het ISDN netwerk te vervangen door VoIP.

Het is verstandig om op tijd over te stappen naar VoIP. Onderstaand worden de redenen voor je opgesomd:

  • VoIP- telefonie is goedkoper dan ISDN: ISDN is relatief duur. Overstappen naar VoIP-telefonie gaat jou of jouw bedrijf daarom in elk geval geld besparen. Hier kan je maar zo snel mogelijk mee beginnen.
  • Flexibele bereikbaarheid: Een flexibele bereikbaarheid waar je ook bent. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, met VoIP-telefonie ben je overal bereikbaar.
  • Kies voor een specialist: We snappen dat het lastig is om over te stappen naar VoIP-telefonie. Wij helpen je daarom ook graag om alles op het gebied van VoIP-telefonie te regelen.

Meer informatie ontvangen door telecommunicatiebedrijf

Wil je meer informatie over VoIP? Neem dan contact met ons op. Contact opnemen kan telefonisch, via de e-mail of via ons contactformulier op de website. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder.

Ook bieden onze medewerkers de hulp die je nodig hebt bij het overstappen van ISDN naar VoIP.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!