Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Vaste telefoon abonnement zonder internet

Vaste telefoon abonnement zonder internetBen je opzoek naar een vaste telefoon abonnement zonder internet? Dan kan Tel-it je zeker weten verder helpen! Tel-it biedt verschillende platformen aan om zo voor elke wens een juiste oplossing te vinden. Telfort, KPN, YES Telecom en Tele2; elke aanbieder heeft zijn eigen voordelen. Én doordat een telefooncentrale niet meer op locatie staat is de investering beperkt, de bereikbaarheid gegarandeerd en het gebruiksgemak verhoogd.

Heb je een vraag over vaste telefonie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag verder!

Abonnement voor bellen met vaste lijn – Tel-it

Van Tel-it snappen we dat je niet altijd vast bellen wilt combineren met internet en TV. Daardoor is bij ons vast bellen ook verkrijgbaar als los abonnement zonder internet of interactieve TV.

Bekijk voor meer informatie onze informatie pagina over vaste telefonie.

Hulp op afstand

Heb je problemen met jouw laptop, pc, tablet of telefoon? Door hier te klikken, kun je het programma teamviewer downloaden. Als je vervolgens jouw ID en wachtwoord aan ons doorgeeft kijken wij direct met je mee. Zo hoeven wij niet bij je thuis langs te komen en weten wij direct wat de oorzaak van jouw probleem is.

Ben je benieuwd naar de hulp op afstand? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Meer informatie – Vaste telefoon abonnement zonder internet

Onze expertise is: de vertaling van jullie wensen naar een technische oplossing en hoe jullie die kunnen gebruiken. Wij helpen onze via onze website graag verder naar het juiste telefoon abonnement.

Kom je er via onze website niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij staan uiteraard ook voor je klaar voor persoonlijk advies.

Neem contact met ons op!