Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Sjors

Eigenaar van Tel-it

Ik ben in 2009 begonnen met van de Lindeloof ICT en in 2017 gestart met Tel-it samen met mijn compagnon Ludo Verhoeven. Binnen Tel-it ben ik verantwoordelijk voor de IT tak van het bedrijf. Mijn voldoening haal ik uit het bedenken van passende oplossingen voor onze klanten.

Ludo

Eigenaar van Tel-it

Sinds 2009 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2017 is mijn bedrijf Verhoeven Telecom gefuseerd en ben ik samen met Sjors van de Lindeloof eigenaar van Tel-it.
In mijn dagelijks werk ben ik verantwoordelijk voor alle mobiele en vaste telecom vraagstukken binnen ons bedrijf en kom ik graag bij onze trouwe klanten.

Chaz

Medewerker technische (buiten)dienst

Mijn rol binnen het Tel-it team is het verzorgen van support en onderhoud voor ICT en telefonie. Als stagiaire ben ik Tel-it binnengetreden en ondertussen fulltime in dienst. Met plezier en betrokkenheid stel ik mijzelf graag ten dienste van onze klanten om met de beste oplossingen te komen.’’

Colin

Medewerker technische (binnen)dienst

Na het afronden van stage bij Tel-it ben ik sinds kort een vast onderdeel van het team. Samen met mijn collega Chaz verzorgen wij alle support en onderhoud met betrekking tot ICT en telefonie. Elke dag leer ik weer nieuwe bij om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Manuela

Medewerker Commerciële binnendienst

Sinds kort ben ik lid van het Tel-it Team. In mijn dagelijkse werkzaamheden zorg ik ervoor dat de binnendienst van Tel-it op rolletjes loop. Ik ben de spin en het web en zorg ervoor dat alle klanten snel en door de juiste persoon geholpen worden.

Antje

Administratief medewerker

Binnen Tel-it ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve zaken. Tevens help ik mijn collega’s met de binnendienst. Binnen het team ben ik dus veelzijdig. Ik ben 4 dagen per week aanwezig. Dus als je een vraag hebt, Tell it to me

Dennis

Netwerk Engineer

Sander

Web Development

Guus

Automotive Oplossingen

Een vraag over onze dienst?

informatie aanvragen

telefonische hulp?

0165 – 74 54 34

We vertellen je graag alles over onze producten en diensten. Offerte dezelfde werkdag in uw mailbox!