Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Sjors

Eigenaar van Tel-it

Ik ben in 2009 begonnen met van de Lindeloof ICT. In 2017 ben ik samen met mijn compagnon Ludo Verhoeven Tel-it gestart. Binnen Tel-it ben ik verantwoordelijk voor de IT tak van het bedrijf. Mijn voldoening haal ik uit het bedenken van passende oplossingen voor onze klanten.

Ludo

Eigenaar van Tel-it

Sinds 2009 ben ik zelfstandig ondernemer. Vanaf 2017 is mijn bedrijf Verhoeven Telecom gefuseerd met Van de Lindeloof ICT. Ik ben samen met Sjors van de Lindeloof eigenaar van Tel-it.
In mijn dagelijkse werk ben ik verantwoordelijk voor alle mobiele en vaste telecom vraagstukken binnen ons bedrijf.

Davy

Medewerker technische (buiten)dienst

Mijn rol binnen het Tel-it team is het verzorgen van support en onderhoud voor ICT en telefonie. Sinds juli 2020 ben ik in dienst. Met plezier en betrokkenheid stel ik mijzelf graag ten dienste van onze klanten om met de beste oplossingen te komen.

Jordy

Sinds maart 2022 ben ik in dienst bij Tel-it. Dagelijks ben ik bezig met allerlei soorten werkzaamheden op IT-gebied. Verder volg ik nog de deeltijd opleiding Business IT & Management aan Avans Hogeschool. De opleiding sluit goed aan bij mijn huidige functie waardoor ik werk en school goed kan combineren.

Elke dag is anders en dat maakt mijn werk uitdagend en leuk.

Luc

Sinds mei 2022 ben ik onderdeel van het Tel-It team, ik ben dagelijks bezig met alle zaken van ICT en telefonie. Ik ben zowel bij de helpdesk als bij de klanten op locatie om overal de juiste oplossing te kunnen bieden

Geen dag is hetzelfde en dit is waarom ik mijn werk zo leuk vind.

Elk verhaal heeft zijn eigen unieke oplossing en deze gaan mijn collega’s en ik voor u vinden!

Niels

Senior Medewerker technische (buiten)dienst

Het is lastig om mijzelf in te delen binnen een bepaalde discipline binnen de IT. In de 27 jaar ervaring heb ik veel van de IT wereld mogen zien. Het liefst werk ik aan infrastructuren en security, maar ik vind eigenlijk alles wel interessant binnen de IT wereld. Momenteel werk ik naast Tel-it ook twee dagen in het onderwijs, waar ik de opgedane kennis uit de praktijk over mag brengen aan de nieuwe generatie IT-ers.

Christian

Medewerker technische (binnen)dienst

Sinds Januari 2021 ben ik na het afronden van mijn stage onderdeel van het Tel-it team. Samen met mijn collega’s verzorg ik met veel toewijding en passie alles met betrekking tot ICT en Telefonie. Met de juiste mensen om me heen heb ik er alle vertrouwen in mijn ambities en groeimogelijkheden binnen het team te kunnen realiseren om onze klanten zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Colin

Medewerker technische (binnen)dienst

Na het afronden van mijn stage bij Tel-it ben ik een vast onderdeel van het team. Samen met mijn collega’s verzorgen wij alle support en onderhoud met betrekking tot ICT en telefonie. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen bij om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Manuela

Medewerker Commerciële binnendienst

In mijn dagelijkse werkzaamheden zorg ik ervoor dat de binnendienst van Tel-it op rolletjes loopt. Ik ben de spin in het web en zorg ervoor dat alle klanten snel en door de juiste persoon geholpen worden. Tevens verzorg ik samen met Antje de administratie.

Antje

Administratief medewerker

Binnen Tel-it ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve zaken. Tevens verzorg ik samen met Manuela de binnendienst. Binnen het team ben ik dus veelzijdig. Ik ben 4 dagen per week aanwezig. Dus als je een vraag hebt, tell it to me.

Sander

Web Development

Dave

Software Development

Dennis

Security en Netwerk Engineer

Bas

Security en Netwerk Engineer

Guus

Automotive Oplossingen

Een vraag over onze dienst?

informatie aanvragen

    telefonische hulp?

    0165 – 74 54 34

    We vertellen je graag alles over onze producten en diensten. Offerte dezelfde werkdag in uw mailbox!