Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Tel-It

Sjors

Eigenaar van Tel-it

Ik ben in 2009 begonnen met van de Lindeloof ICT. In 2017 ben ik samen met mijn compagnon Ludo Verhoeven Tel-it gestart. Binnen Tel-it ben ik verantwoordelijk voor de IT tak van het bedrijf. Mijn voldoening haal ik uit het bedenken van passende oplossingen voor onze klanten.

Tel-It

Ludo

Eigenaar van Tel-it

Sinds 2009 ben ik zelfstandig ondernemer. Vanaf 2017 is mijn bedrijf Verhoeven Telecom gefuseerd met Van de Lindeloof ICT. Ik ben samen met Sjors van de Lindeloof eigenaar van Tel-it.
In mijn dagelijkse werk ben ik verantwoordelijk voor alle mobiele en vaste telecom vraagstukken binnen ons bedrijf.

team

Davy

Medewerker technische (buiten)dienst

Mijn rol binnen het Tel-it team is het verzorgen van support en onderhoud voor ICT en telefonie. Sinds juli 2020 ben ik in dienst. Met plezier en betrokkenheid stel ik mijzelf graag ten dienste van onze klanten om met de beste oplossingen te komen.

Niels

Senior Medewerker technische (buiten)dienst

Het is lastig om mijzelf in te delen binnen een bepaalde discipline binnen de IT. In de 27 jaar ervaring heb ik veel van de IT wereld mogen zien. Het liefst werk ik aan infrastructuren en security, maar ik vind eigenlijk alles wel interessant binnen de IT wereld. Momenteel werk ik naast Tel-it ook twee dagen in het onderwijs, waar ik de opgedane kennis uit de praktijk over mag brengen aan de nieuwe generatie IT-ers.

team

Christian

Medewerker technische (binnen)dienst

Sinds Januari 2021 ben ik na het afronden van mijn stage onderdeel van het Tel-it team. Samen met mijn collega’s verzorg ik met veel toewijding en passie alles met betrekking tot ICT en Telefonie. Met de juiste mensen om me heen heb ik er alle vertrouwen in mijn ambities en groeimogelijkheden binnen het team te kunnen realiseren om onze klanten zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

team

Colin

Medewerker technische (binnen)dienst

Na het afronden van mijn stage bij Tel-it ben ik een vast onderdeel van het team. Samen met mijn collega’s verzorgen wij alle support en onderhoud met betrekking tot ICT en telefonie. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen bij om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

team

Manuela

Medewerker Commerciële binnendienst

In mijn dagelijkse werkzaamheden zorg ik ervoor dat de binnendienst van Tel-it op rolletjes loopt. Ik ben de spin in het web en zorg ervoor dat alle klanten snel en door de juiste persoon geholpen worden. Tevens verzorg ik samen met Antje de administratie.

team

Antje

Administratief medewerker

Binnen Tel-it ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve zaken. Tevens verzorg ik samen met Manuela de binnendienst. Binnen het team ben ik dus veelzijdig. Ik ben 4 dagen per week aanwezig. Dus als je een vraag hebt, tell it to me.

Tel-It

Dennis

Netwerk Engineer

Tel-It

Sander

Web Development

Tel-It

Guus

Automotive Oplossingen

Een vraag over onze dienst?

informatie aanvragen

telefonische hulp?

0165 – 74 54 34

We vertellen je graag alles over onze producten en diensten. Offerte dezelfde werkdag in uw mailbox!