Inbouw

Ook voor het onderweg communiceren bent u bij Tel-it aan het juiste adres. Een carkit is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het verkeer. De meeste auto’s zijn uitgevoerd met een degelijk (fabrieks-) systeem om te bellen. Indien dit niet het geval is kan Tel-it dit voor u verzorgen. Het in handen hebben van een telefoon is bij wet verboden. Een houder, eventueel met laadfunctie is daardoor een onmisbaar accessoire.

Bent u nieuwsgierig wat tel-it voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden. Wij zorgen dat u veilig aan het verkeer deelneemt en toch nog altijd en overal bereikbaar kan zijn!

Wat zijn de voordelen van het inbouwen van een carkit?

Handmatig bellen in de auto leidt u af van het verkeer om u heen, en kan voor zeer gevaarlijke situaties zorgen. Om de verkeersveiligheid te bevorderen heeft de Nederlandse overheid handsfree bellen daarom al in 2002 verplicht heeft gesteld. Wordt u betrapt op handmatig bellen, dan levert dat een boete op van €220,- per overtreding. Door een carkit te laten inbouwen kunt u deze hoge boetes voorkomen.

Een boete voorkomen is niet het enige voordeel. Wanneer u een carkit laat inbouwen wordt uw telefoon beter geïntegreerd met uw auto. Hierdoor kunt u gesprekken bijvoorbeeld ook met spraakherkenning bedienen, of muziek luisteren via uw telefoon. En beschikt uw telefoon over navigatie, dan kunt u deze na het inbouwen van de carkit ook eenvoudiger gebruiken. Het inbouwen van de diverse producten doen wij bij u op locatie, wel zo gemakkelijk.

Carkit in laten bouwen bij Tel-it

Wilt u een carkit laten inbouwen? Bij ons vindt u altijd de meest veilige oplossing voor bellen onderweg. Tel-it heeft niet alleen een zeer uitgebreid assortiment van hoogwaardige moderne carkits – wij volgen ook de nieuwste trends op dit gebied.