Reparatie

Een telefoon is over het algemeen een zeer kwetsbaar apparaat, zeker als u een smartphone heeft. Denk bijvoorbeeld aan een barst in het scherm van uw telefoon, een luidspreker die niet meer werkt of een camera die hapert bij het maken van foto’s. Wanneer u zelf hinder ondervindt van een kapotte telefoon is Tel-it u graag van dienst met een passende telefoon reparatie.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat wij u telefoon weer zo goed als nieuw maken!

Maak gebruik van onze ervaring

In de afgelopen jaren hebben onze professionele reparateurs een uitgebreide expertise opgebouwd. Deze ervaring zetten wij graag voor u in, om een snelle en vakkundige service aan te kunnen bieden. Vaak is uw toestel binnen twee werkdagen gerepareerd. Uiteraard krijgt u van ons in de tussentijd een vervangend toestel mee. Bij ons hoeft u zich dus nooit zorgen te maken dat u zonder telefoon zit. Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparaties aan uw tablets, notebooks of Pc’s.

Meer informatie over Tel-it

Wij repareren uw apparaat volgens hoge kwaliteitsnormen, met de originele onderdelen van uw merk telefoon. Wilt u meer informatie over hoe wij de reparatie uitvoeren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en zorgen dat uw toestel weer gaan werken als voorheen.