Track & Trace

Door de vraag naar efficiency, kostenbeheersing en registratie zijn voertuigvolgsystemen niet meer weg te denken. Tel-it is trots op het feit dat wij dealer zijn van TomTom Telematics. Met dit systeem is het niet alleen mogelijk de voertuigen te volgen maar kunt u tevens navigeren, plannen, automatisch werktijden registreren, ritrapporten beheren en nog veel meer.

Wanneer uw personeel onderweg is, kan het moeilijk zijn om volledig op de hoogte te blijven van de dagelijkse werkzaamheden. TomTom heeft dit opgelost met Webfleet, een online applicatie dat u in staat stelt uw wagenpark 24 uur per dag vanaf iedere pc te beheren. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd. U opent gewoon web fleet via een webbrowser en u kunt alle werkzaamheden in het veld gemakkelijk van achter uw bureau beheren.

De voordelen van Webfleet op een rijtje

  • Gebruiksvriendelijk:
    Dankzij de intuïtieve interface, de heldere opzet en de logisch ingedeelde functies is web fleet heel eenvoudig te gebruiken. U kunt pictogrammen toekennen aan verschillende voertuigtypen en een overzicht krijgen van verschillende categorieën voertuigen.
  • Veilig:
    Wij begrijpen dat u 24 uur per dag betrouwbare toegang tot uw applicatie voor fleet management nodig hebt en permanente, volledige beveiliging. U kunt gerust zijn, web fleet biedt uitstekende prestaties en is alleen toegankelijk via een beveiligd onlineaccount middels een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Slim:
    Met web fleet heeft u alles wat u wenst om uw bedrijfswagens te beheren binnen handbereik.

Meer informatie

Heeft u vragen over web fleet? Of bent u benieuwd wat Webfleet voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!