Skip to main content

Netwerkbeheer.

Met ons netwerkbeheer zorgen wij ervoor dat jouw netwerk altijd in optimale staat verkeert en blijft.

Neem contact op


Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring


Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen


Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar


Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten

Tel-it Netwerkbeheer.

Het bedrijfsnetwerk vormt de essentiële basis waarop de volledige ICT-omgeving rust. Bij Tel-it begrijpen we het belang van deze fundamentale laag en daarom zorgen wij ervoor dat jouw netwerk altijd in optimale staat verkeert en blijft. Met actieve monitoring en regelmatige updates zetten wij de standaard voor betrouwbaar netwerkbeheer.

Waarom kiezen voor ons Netwerkbeheer?

 • Optimale Netwerklaag: Jouw bedrijfsnetwerk is de ruggengraat van al jouw ICT-processen. Wij streven ernaar om deze laag in optimale staat te krijgen en te houden, wat de basis legt voor een probleemloze werkomgeving.
 • Actieve Monitoring en Updates: Met behulp van geavanceerde beheertools monitoren wij voortdurend jouw netwerkapparatuur en internetverbinding. Hierdoor kunnen wij proactief handelen, storingen snel identificeren en oplossen.
 • Ondersteuning On-site of Remote: Flexibele ondersteuning op locatie of vanaf afstand, afhankelijk van jouw behoeften.
 • 24×7 Ondersteuning Op Aanvraag: Omdat problemen niet wachten tot kantoortijden. Wij zijn er wanneer jij ons nodig hebt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Managed Wifi.

Met Tel-it Managed WiFi bieden wij een beheerde oplossing die iedereen in jouw bedrijf, zowel medewerkers als bezoekers, naadloos met het internet verbindt. Wij nemen het beheer op ons, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

 • Beheerd en Veilig Netwerk: Ons beheerde wifi-netwerk zorgt ervoor dat iedereen in jouw bedrijf veilig en zonder zorgen verbinding kan maken.
 • Up-to-Date Netwerk: Wij zorgen ervoor dat jouw wifi-netwerk altijd up-to-date is. Met regelmatige updates blijven de beveiliging en prestaties op het hoogste niveau.
 • 24×7 Monitoring: Ons toegewijde team monitort 24/7 de status van alle componenten binnen het wifi-netwerk. Hierdoor kunnen eventuele problemen snel worden geïdentificeerd en opgelost.

Managed Firewall.

Je bedrijfsnetwerk wordt beschermd door geavanceerde beveiliging, beheerd en bewaakt door experts, zonder gedoe en zonder concessies. In tegenstelling tot traditionele firewalls, gaat onze aanpak verder dan eenvoudige bescherming. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het externe beheer van jouw firewall, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – de groei van jouw bedrijf.

 • Expert Beheer en Monitoring: Onze deskundige professionals staan 24/7 voor je klaar om jouw bedrijfsnetwerk te bewaken en te beheren. Geen zorgen meer over bedreigingen of aanvallen – wij hebben het onder controle.
 • Verminderde Complexiteit: Zeg vaarwel tegen de hoofdpijn van firewallbeheer. Met onze oplossing wordt complexiteit verminderd tot eenvoud. Wij nemen de technische details over, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet.
 • Geavanceerde Beveiligingsfuncties: Profiteer van state-of-the-art beveiligingsfuncties zonder de last van implementatie en beheer.

E-mail Security.

Zorgeloos e-mailen, veiligheid en bewustzijn zijn voor ons de belangrijkste speerpunten als het gaat om het gebruik van e-mail. Onze e-mailoplossing – meer dan alleen standaard, is een schild van geavanceerde bescherming.

 • Fort Knox voor Jouw Inbox: Een e-mailomgeving die standaard is uitgerust met een state-of-the-art spam/phishing filter. Onze geavanceerde technologie fungeert als een digitale bouncer, die verdachte e-mails buiten de deur houdt en jouw inbox puur en ongerept houdt.
 • Awareness trainingen: Bij ons draait het niet alleen om de technologie; het draait om de mensen achter de schermen – jouw waardevolle medewerkers. Wij bieden de mogelijkheid om Security Awareness-trainingen te volgen, zodat jouw team bewuster wordt van de nuances van e-mailveiligheid. Klik hier voor meer informatie

Security Awareness.

Wist je dat meer dan 83% van ransomware-aanvallen begint met een onschuldig uitziende e-mail? Dat is waar de strijd begint, en wij bieden de sleutel tot digitale onkwetsbaarheid.

Onze missie? Het versterken van de menselijke schakel in jouw digitale verdediging. De technieken die cybercriminelen gebruiken, evolueren voortdurend. Met onze Security Awareness-trainingen maken we jouw medewerkers zich bewust van de subtiele, maar potentieel verwoestende bedreigingen die zich verschuilen in elke inbox.

Onze trainingen zijn niet zomaar een checklist van veiligheidsregels. We tillen bewustzijn naar een hoger niveau met geavanceerde technieken die zijn afgestemd op de nieuwste cyberdreigingen. Jouw team wordt getraind om elke aanval te herkennen en af te weren.

Internet verbindingen.

Wij zijn jouw partner van A tot Z, en wij nemen het voortouw in het beheer van jouw cruciale internetverbinding.

 • Stabiele, Betrouwbare, Snelle Connectiviteit: Jouw ICT-landschap is slechts zo sterk als de internetverbinding die het bindt. Wij beloven niet alleen een stabiele en betrouwbare verbinding, maar ook bliksemsnelle connectiviteit
 • 24/7 Monitoring: Onze toewijding gaat verder dan alleen installatie. Wij houden een voortdurend oog op al jouw verbindingen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als er een uitdaging opduikt, weten wij het voordat het jouw bedrijf kan beïnvloeden.
 • Directe Respons: Problemen met de internetverbinding kunnen niet wachten. Daarom hebben wij een systeem opgezet dat ons onmiddellijk waarschuwt bij de eerste tekenen van een mogelijke verstoring. En wij schakelen direct – voor jij überhaupt merkt dat er iets aan de hand is.

ICT en telecom

Kies voor Tel-it.

 • Deskundige specialisten met veel ervaring
 • 1 aanspreekpunt voor alle ICT en telecom vraagstukken
 • Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen
 • Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar.
 • Een transparante en eerlijke prijs
ict en telecom oplossingen

ICT en telecom

Oplossingen.

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen bekenen op het gebied van ICT beheer? Denk bijvoorbeeld aan systeembeheer, werkplekbeheer of netwerkbeheer. Of bekijk onze diensten voor een compleet overzicth.

Onze oplossingen

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten