Skip to main content

Telefonie.

Wij bieden verschillende telefonie oplossingen aan op het gebied van inbouw elektronica, mobiele telefonie, mobile device management, vast/mobiel integratie, reparatie en vaste telefonie.

Neem contact op


Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring


Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen


Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar


Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten

Alles voor jouw telecom omgeving

Een betrouwbare telefonieomgeving is cruciaal voor moderne bedrijven. Bij ons vind je diverse oplossingen op het gebied van telefoniebeheer, telefooncentrales en communicatiesystemen. Of het nu gaat om Voice over IP (VoIP), mobiele telefonie of traditionele telefoonlijnen, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsbehoeften. We fungeren als jouw centrale aanspreekpunt voor alles wat met telefonie te maken heeft, en streven naar een onafhankelijke aanpak die gericht is op de specifieke eisen van jouw organisatie. Onze systemen zijn zo ontworpen dat ze op afstand kunnen worden gemonitord en beheerd, zodat we proactief problemen kunnen oplossen en storingen kunnen voorkomen.

  • 24/7 bereikbaarheid: Of het nu tijdens kantooruren is of in het weekend, jouw telefonie-infrastructuur moet te allen tijde operationeel zijn. Ons team staat altijd paraat om snel en deskundig eventuele problemen op te lossen.
  • Op maat gemaakte oplossingen: Wij begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom denken we altijd met je mee en bieden we oplossingen die perfect passen bij jouw specifieke situatie en behoeften.
  • Deskundige en ervaren telefoniebeheerders: Ons team van specialisten beschikt over de benodigde kennis en ervaring om jouw organisatie te voorzien van een optimale telefonieomgeving. Of het nu gaat om installatie, configuratie, onderhoud of support, wij staan garant voor een professionele aanpak en een vlekkeloze werking van jouw telefoniesystemen.