Vaste telefonie

De markt van vaste telefonie is op dit moment volop in beweging. Door de nieuwe manier van communiceren middels Voice over IP, bellen via een internetverbinding. Zeker omdat per September 2019 KPN stopt met het leveren van ISDN telefonie. Op het gebied van functionaliteiten, efficiency en kostenbesparing is er voor veel bedrijven een slag te slaan.

Tel-it biedt verschillende platformen aan om voor elke wens en elk bedrijf een passende oplossing te vinden. Of het nu Telfort, KPN, YES Telecom of ons eigen hosted voice product is. Elke aanbieder heeft volgens ons zijn eigen voordelen. Doordat de telefooncentrale niet meer op locatie staat, is de investering beperkt, de bereikbaarheid gegarandeerd en het gebruiksgemak wordt verhoogd.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en vul ons onderstaande contactformulier in. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

ISDN wordt vervangen door VoIP

De laatste jaren is ISDN sterk onder druk gezet door de flexibele en goedkopere VoIP- telefonie. Doordat steeds meer bedrijven overstappen van ISDN naar VoIP- telefonie is het onderhoud aan het ISDN netwerk steeds duurder geworden. Dit is dan ook de reden waarom KPN heeft besloten om het ISDN netwerk te vervangen door VoIP.

Het is verstandig om op tijd over te stappen naar VoIP. Onderstaand worden de redenen voor u opgesomd:

  • VoIP- telefonie is goedkoper dan ISDN: ISDN is relatief duur. Overstappen naar VoIP-telefonie gaat u of uw bedrijf daarom in elk geval geld besparen. Hier kunt u maar zo snel mogelijk mee beginnen.
  • Flexibele bereikbaarheid: Een flexibele bereikbaarheid waar u ook bent. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, met VoIP-telefonie bent u overal bereikbaar.
  • Kies voor een specialist: We snappen dat het lastig is om over te stappen naar VoIP-telefonie. Wij helpen u daarom ook graag om alles op het gebied van VoIP-telefonie te regelen.

Mobiele telefonie

Naast diverse platformen voor vaste telefonie bieden wij ook abonnementen en advies aan voor mobiele telefonie. Voor meer informatie over mobiele telefonie verwijzen wij u graag door naar de pagina over mobiele telefonie.