Skip to main content

Vast / Mobiel integratie.

Tel-it vast/mobiel integratie biedt maximale bereikbaarheid, efficiëntie, kostenbesparing en flexibiliteit voor een naadloze en moderne communicatieomgeving

Neem contact op


Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring


Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen


Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar


Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten

Vast/mobiel integratie.

Over het algemeen draagt vast-mobiele integratie bij aan een naadloze, efficiënte en kosteneffectieve communicatieomgeving, die aansluit bij moderne werkwijzen en de eisen van een steeds mobielere werkplek. Vast-mobiele integratie (VaMo) bied jou als organisatie verschillende voordelen door de naadloze integratie van vaste en mobiele communicatie. Enkele van deze voordelen zijn:

Waarom kiezen voor Tel-it vast/mobiel integratie?

 • Bereikbaarheid: Met vast-mobiele integratie kunnen werknemers één enkel telefoonnummer gebruiken, ongeacht of ze op kantoor zijn, onderweg zijn of thuis werken. Hierdoor zijn ze gemakkelijker bereikbaar voor collega’s, klanten en zakelijke contacten.
 • Efficiëntie: VaMo stelt werknemers in staat om soepel te schakelen tussen vaste en mobiele telefoons zonder onderbrekingen. Dit verhoogt de efficiëntie doordat communicatie naadloos kan plaatsvinden, zelfs als iemand zich verplaatst.
 • Kostenbesparing: Organisaties kunnen kosten besparen door het optimaliseren van telecommunicatienetwerken en het verminderen van de noodzaak voor aparte vaste en mobiele telefoonlijnen. Daarnaast kan het gebruik van VoIP (Voice over Internet Protocol) de kosten van internationale gesprekken verminderen.
 • Flexibiliteit: VaMo biedt flexibiliteit aan werknemers doordat ze overal kunnen werken met behoud van connectiviteit. Dit is vooral waardevol in situaties waar mobiliteit en flexibiliteit essentieel zijn voor de bedrijfsvoering.
 • Uniforme functies: Door vast-mobiele integratie kunnen mobiele telefoons dezelfde functies bieden als vaste telefoons, zoals het gebruik van interne nummers, het doorverbinden van gesprekken en het deelnemen aan conferentiegesprekken. Dit draagt bij aan een uniforme communicatie-ervaring.
 • Betere klantenservice: Met VaMo kunnen werknemers die onderweg zijn snel reageren op klanten en collega’s, wat de algehele klantenservice kan verbeteren. Het vermogen om altijd bereikbaar te zijn, ongeacht de locatie, kan de klanttevredenheid verhogen.
 • Geavanceerde functionaliteiten: VaMo-oplossingen kunnen geavanceerde functies bieden, zoals integratie met andere bedrijfstoepassingen, voicemail-naar-e-mailtranscriptie en de mogelijkheid om oproepen op verschillende apparaten te beantwoorden.
 • Centraal beheer: Door vast-mobiele integratie te implementeren, kunnen organisaties het beheer van zowel vaste als mobiele communicatie centraliseren, waardoor het gemakkelijker wordt om beleidsregels, beveiligingsinstellingen en configuraties te beheren.

ICT en telecom

Kies voor Tel-it.

 • Deskundige specialisten met veel ervaring
 • 1 aanspreekpunt voor alle ICT en telecom vraagstukken
 • Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen
 • Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar.
 • Een transparante en eerlijke prijs
ict en telecom oplossingen

ICT en telecom

Oplossingen.

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen bekenen op het gebied van ICT beheer? Denk bijvoorbeeld aan systeembeheer, werkplekbeheer of netwerkbeheer. Of bekijk onze diensten voor een compleet overzicth.

Onze oplossingen

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten