Mobiele telefonie

Voor mobiele telefonie bent u bij ons aan het juiste adres. Naast diverse platformen voor vaste telefonie bieden wij ook abonnementen en advies aan voor mobiele telefonie. Wij bieden abonnementen van KPN, Vodafone, YES Telecom, T-mobile, Tele2 en Telfort aan u aan. Aangezien wij niet gebonden zijn aan één vaste telecomaanbieder, bent u als klant altijd verzekerd van een goed advies op maat.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en vul ons onderstaande contactformulier in. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Een analyse van uw belgedrag

Op basis van representatieve facturen maken wij een uitgebreide analyse van uw belgedrag. Het vertrekpunt bij een dergelijke analyse is dat het pakket aan al uw wensen en eisen voldoet. Binnen dit kader gaan wij voor u op zoek naar een passende oplossing voor uw organisatie.

Tel-it gaat verder dan alleen het aanbieden van het abonnement. Door wisselend belgedrag en continue veranderende abonnementen loont het zeer zeker regelmatig facturen te laten controleren en waar nodig abonnementen aan te passen.

Vaste telefonie

Tel-it levert ook diverse platformen en advies aan voor vaste telefonie. Voor meer informatie over vaste telefonie verwijzen wij u graag door naar de pagina over vaste telefonie.

Mobiele accessoires

Naast de mobiele en vaste abonnementen leveren wij alle merken mobiele telefoons en bijbehorende accessoires. Bovendien verzorgen wij de installatie van uw toestel ook graag voor u.

Heeft u vragen over de mobiele telefonie? Of bent u benieuwd welke telefoon accessoires wij allemaal voor u hebben? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder naar het juiste telefoon abonnement.