Skip to main content

Werkplekbeheer.

Tel-it Werkplekbeheer staat garant voor een veilige, snelle en stabiele werkomgeving, met actief beheer en monitoring om jouw medewerkers een naadloze ervaring te bieden, waar ze ook werken.

Neem contact op


Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring


Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen


Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar


Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten

Tel-it Werkplekbeheer.

Bij Tel-it begrijpen we dat jouw bedrijf draait op een veilige, snelle en stabiele werkomgeving. Daarom staan wij garant voor actief beheer op werkstations, zodat je altijd kunt vertrouwen op een up-to-date werkplek. Onze service gaat verder dan alleen technische ondersteuning; we streven naar een naadloze werkomgeving waar jouw medewerkers met vertrouwen kunnen werken, waar en wanneer ze maar willen.

Waarom Kiezen Voor Tel-it Werkplekbeheer?

 • Werkplek op maat: Onze Tel-it werkplekken zijn ontworpen om flexibel te zijn. Of jouw medewerkers nu op kantoor, thuis of onderweg werken, wij richten de omgeving in op verschillende manieren om optimale prestaties te garanderen.
 • Actief Beheer met Monitoring: Onze monitoringtools houden alle pc’s en laptops nauwlettend in de gaten. Met op maat gemaakte templates bieden we proactieve oplossingen, waardoor problemen worden aangepakt voordat ze invloed hebben op de productiviteit.
 • Patching voor Altijd Up-to-Date Systemen: Met onze patching tool zorgen we ervoor dat pc’s en laptops altijd up-to-date zijn. Met driemaal per week updates blijft jouw werkomgeving veilig en efficiĆ«nt.
 • Doorlopende Backup met Versiebeheer: Jouw gegevens zijn kostbaar. Daarom zorgen wij voor een doorlopende backup van bestanden en e-mail, inclusief versiebeheer waarmee je tot 7 jaar terug in de tijd kunt gaan.
 • 2FA voor Data Veiligheid: Veiligheid staat voorop. Onze Two-Factor Authentication (2FA) op devices zorgt ervoor dat zelfs bij diefstal de veiligheid van jouw data gewaarborgd blijft.
 • EDR/Antivirus van Topklasse: We werken met de beste antivirusbescherming, die verdachte processen detecteert en stopt. Jouw systemen zijn altijd beschermd tegen bedreigingen.

ICT en telecom

Kies voor Tel-it.

 • Deskundige specialisten met veel ervaring
 • 1 aanspreekpunt voor alle ICT en telecom vraagstukken
 • Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen
 • Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar.
 • Een transparante en eerlijke prijs
ict en telecom oplossingen

ICT en telecom

Oplossingen.

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen bekenen op het gebied van ICT beheer? Denk bijvoorbeeld aan systeembeheer, werkplekbeheer of netwerkbeheer. Of bekijk onze diensten voor een compleet overzicth.

Onze oplossingen

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten