Skip to main content

Mobile device management.

Maximale beveiliging, eenvoudige configuratie, kostenbeheer en verhoogde productiviteit voor jouw bedrijf.

Neem contact op


Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring


Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen


Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar


Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten

Mobile Device Management.

Over het algemeen draagt Mobile Device Management bij aan een efficiënt beheer van de mobiele infrastructuur, verbeterde beveiliging en een betere controle over bedrijfskritieke gegevens op mobiele apparaten. Mobile Device Management (MDM) biedt verschillende voordelen voor jouw bedrijf omtrent het gebruik van mobiele apparaten. Enkele belangrijke voordelen zijn:

Waarom Kiezen Voor Tel-it Mobile Device Management?

  • Beveiliging: MDM stelt organisaties in staat om de beveiliging van mobiele apparaten te verbeteren. Het biedt functies zoals versleuteling, wachtwoordbeleid, en de mogelijkheid om verloren of gestolen apparaten op afstand te vergrendelen of te wissen, waardoor gevoelige bedrijfsgegevens worden beschermd.
  • Configuratie en updates: MDM maakt het eenvoudig om apparaten op afstand te configureren en beheren. Dit omvat het instellen van e-mailaccounts, het pushen van apps, en het updaten van instellingen zonder fysieke toegang tot het apparaat.
  • Monitoring en rapportage: MDM biedt de mogelijkheid om apparaten te monitoren en rapporten te genereren over verschillende aspecten zoals het gebruik van data, app-gebruik en apparaatprestaties. Dit helpt bij het identificeren van problemen en het nemen van proactieve maatregelen.
  • Kostenbeheer: MDM kan helpen bij het beheer van de kosten voor mobiele apparaten door inzicht te bieden in het gebruik en door het verminderen van roamingkosten, overmatig dataverbruik en ongeautoriseerd gebruik van apps.
  • Verhoogde productiviteit: Door het stroomlijnen van processen, het verminderen van downtime en het bieden van een consistente gebruikerservaring, kan MDM de productiviteit van werknemers verbeteren.

ICT en telecom

Kies voor Tel-it.

  • Deskundige specialisten met veel ervaring
  • 1 aanspreekpunt voor alle ICT en telecom vraagstukken
  • Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen
  • Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar.
  • Een transparante en eerlijke prijs
ict en telecom oplossingen

ICT en telecom

Oplossingen.

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen bekenen op het gebied van ICT beheer? Denk bijvoorbeeld aan systeembeheer, werkplekbeheer of netwerkbeheer. Of bekijk onze diensten voor een compleet overzicth.

Onze oplossingen

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten