Skip to main content

Websites.

Tel-it biedt professionele website-ontwikkeling, inclusief onderhoud en hosting, met één aanspreekpunt voor een zorgeloze online aanwezigheid.

Neem contact op


Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring


Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen


Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar


Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten

Website ontwikkeling door Tel-it.

Je website is je digitale visitekaartje, en die eerste 10 seconden zijn cruciaal. Het bepaalt of bezoekers blijven of vertrekken. Laat ons je helpen die eerste indruk onvergetelijk te maken. Wij bieden niet alleen website-ontwikkeling, maar ook onderhoud en hosting, alles wat je nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid.

Waarom kiezen voor onze Webdiensten?

  • Professionele Ontwerpen: Maak een statement met ons oog voor detail en professioneel ontwerp. Onze websites zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk, waardoor bezoekers direct worden aangetrokken.
  • Geen Zorgen Over Onderhoud: Laat het technische gedeelte aan ons over. Met onze onderhoudsservices hoef je je nooit zorgen te maken over updates, patches of beveiligingskwesties. Wij houden je website in topconditie, altijd.
  • Eén Aanspreekpunt voor Alles: Vereenvoudig je webervaring. Of het nu gaat om ontwikkeling, techniek of hosting, je hebt slechts één aanspreekpunt. Wij nemen alles uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.
  • Samenwerking met Urban Toolbox: Voor de ontwikkeling van websites werken we nauw samen met Urban Toolbox, een creatief bedrijf dat adviseert en ontwerpt bij de ontwikkeling van concepten. Dit zorgt voor een perfecte mix van creativiteit en functionaliteit.

Vanaf het allereerste contact tot aan de lancering van je website, wij staan klaar om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een website die indruk maakt en klanten aantrekt.

ICT en telecom

Kies voor Tel-it.

  • Deskundige specialisten met veel ervaring
  • 1 aanspreekpunt voor alle ICT en telecom vraagstukken
  • Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen
  • Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar.
  • Een transparante en eerlijke prijs
ict en telecom oplossingen

ICT en telecom

Oplossingen.

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen bekenen op het gebied van ICT beheer? Denk bijvoorbeeld aan systeembeheer, werkplekbeheer of netwerkbeheer. Of bekijk onze diensten voor een compleet overzicth.

Onze oplossingen

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten