Skip to main content

Overige diensten.

Tel-it biedt een uitgebreid aanbod aan diensten die jou helpen om je bedrijf te runnen. Zoals camera en inbraakbeveilging, narrowcasting, reparatie, software– en website ontwikkeling en trainingen.

Neem contact op


Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring


Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen


Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar


Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten

Overige diensten.

In ons streven naar een complete ondersteuning van jouw bedrijfsomgeving, bieden wij een breed scala aan aanvullende diensten om tegemoet te komen aan al jouw behoeften op het gebied van technologie en infrastructuur. Of het nu gaat om narrowcasting, website ontwikkeling, camerabeveiliging of reparaties, wij staan garant voor hoogwaardige oplossingen en professionele ondersteuning.

  • 24/7 bereikbaarheid: Of het nu tijdens kantooruren is of in het weekend, ons team staat altijd paraat om snel en deskundig eventuele problemen op te lossen.
  • Op maat gemaakte oplossingen:¬†Wij begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom denken we altijd met je mee en bieden we oplossingen die perfect passen bij jouw specifieke situatie en behoeften.
  • Deskundige en ervaren specialisten: Ons team van specialisten beschikt over de benodigde kennis en ervaring om jouw organisatie te voorzien van een optimale werkomgeving. Of het nu gaat om installatie, configuratie, onderhoud of support, wij staan garant voor een professionele aanpak en een vlekkeloze werking van jouw systemen.