Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Cloud telefonie

Wil je cloud telefonie voor jouw bedrijf geregeld hebben? Maak dan kennis met de telefonie oplossingen van Tel-it. Wij zorgen ervoor dat je op ieder moment in verbinding staat met je collega’s. Hoe we dat doen? Neem contact met ons op! De medewerkers van Tel-it nemen je mee in de oplossingsrichtingen. Wij helpen je uiteraard graag.

Oplossingen op maat

Als organisaties zoek je naar begrijpbare oplossingen op maat. Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Wij van Tel-It kijken met jou wat de mogelijkheden zijn. Samen komen we tot een goede uitkomst. Gegarandeerd de allerbeste service. Naast cloud telefonie oplossingen, kun je ons ook voor andere IT-problemen inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan security, cursussen en smartphone reparaties. Over dit laatste vertellen we je graag iets meer.

Telefoon reparaties

Is jouw smartphone of tablet kapot? Geen probleem. Wij maken het toestel weer als nieuw. Snel en vakkundig, daar kun je vanuit gaan. Tegenwoordig kan geen dag zonder telefoon. Dat hoeft ook niet! Er is een leen toestel beschikbaar. Wij vertellen jou transparant wat de reparatiekosten zijn. Daarnaast is het repareren bij jou op locatie ook mogelijk. Dit scheelt tijd.  Goed om te benoemen is dat je bij ons ook nieuwe toestellen kunt aanschaffen.

Meer weten over cloud telefonie

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie ontvangen? Door op de onderstaande knop te drukken neem je direct contact met ons op. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar via 0165-745434 en via mail; info@telit.nl. Wij hopen je snel te mogen ondersteunen bij jouw IT-problemen!

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!