Skip to main content

Computerhulp Roosendaal

Zoek je naar computerhulp Roosendaal? Dan kunnen de medewerkers van Tel-it jou zeker te weten verder helpen! De naam Tel-it komt niet zomaar uit de lucht vallen. In de markt waarin wij ons begeven willen wij uitblinken in eenvoud. Vertel ons jullie wensen; de vertaling naar een technische oplossing en hoe jullie deze kunnen gebruiken, dát is onze expertise.

Tel-it staat natuurlijk ook voor Telecom en IT, kort, krachtig en alles omvattend. Ben je nieuwsgierig op welke gebieden wij je allemaal kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder met al jouw computervragen!

Computerhulp op afstand, hoe werkt het?

Door middel van Team Viewer kunnen wij via hulp op afstand al jouw computer problemen verhelpen. Je kunt dus vanaf thuis of op kantoor op een uiterst veilige manier geholpen worden. Volgens onze bestaande klanten is dit een erg handige oplossing. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internet verbinding en een telefoon.

Onze medewerkers kijken direct met je mee en helpen je om het computerprobleem zo snel mogelijk op te lossen. Ook als je een andere vraag hebt kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Contact opnemen met computerhulp Roosendaal

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare partner waar klantvriendelijkheid en bereikbaarheid belangrijke speerpunten zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor meer informatie! Je kan ons telefonisch bereiken of een mail sturen. Wij gaan samen met jou al je wensen in kaart brengen en kijken naar passende oplossingen.

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten