Skip to main content

Cursus Word en Excel

Als je beter met Windows wilt leren omgaan biedt een cursus Word en Excel van Tel-It wellicht de uitkomst. Wie werkt er nu niet met het programma Microsoft Word? Bijna iedereen toch? Maar begrijpt je ook echt hoe het programma in elkaar zit en wat er allemaal mogelijk is met Micrsoft Word en Excel? Dan leggen wij je tijdens een cursus graag uit! We leren huisstijlthema’s en stijlen toe te passen en creëren hiermee professionele rapporten. Je kunt bij Tel-It kiezen voor een basis of een gevorderden-cursus. Daarnaast kun je kiezen uit een cursus op locatie of klassikaal. Meld je aan voor één van de cursussen van Tel-It!

Keuze uit twee niveau’s

Omdat de één wat beter kan omgaan met de Windows programma’s dan de ander, bieden wij cursussen aan op 2 verschillenden niveau’s. Een basis cursus en een gevorderden cursus. Hieronder lichtten we ze even toe;

Basis cursus:

In de basis cursus beginnen we bij het begin. Want zonder enige basiskennis is het vaak lastig om snel professionele documenten te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstarten, opslaan, invoegen en aanmaken van een nieuw document. Maar ook alinea’s opmaken en werken met tab’s. Een basis cursus Word en Excel is er voor iedereen!

Gevorderden cursus:

In de gevorderden cursus gaan we een stapje verder. Het hierboven genoemde zit er al lekker in dus we kunnen een stap extra zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanmaken van formules, opmaak van kop en voettekst, werken met tabellen en het samenvoegen van documenten. Zelfs de meest ervaren gebruikers van Microsoft Office kunnen bij ons nog nieuwe functionaliteiten en trucjes leren binnen Word.

Benodigdheden Cursus Word en Excel

Voor deze cursus hebt u de Nederlandse versie van het programma Word nodig. De nieuwste versie is Word 2021. Met die versie is deze cursus ook gemaakt. Hebt u een oudere versie van Word, bijvoorbeeld Word 2016 of Word 2013, dan is de cursus ook goed te volgen, alleen kunnen sommige stappen afwijken.

Aanmelden voor de cursus Word en Excel

Wacht niet langer en ga in samenwerking met Tel-It jouw kennis in Word en Excel uitbreiden! Zoals hierboven aangeven kunnen de cursussen zowel klassikaal als op locatie gegeven worden. Je kunt via de website uw aanmelding plaatsen. Heb je vragen over de cursussen of andere diensten van Tel-It? Klik dan op onderstaande button en neem contact met ons op !

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten