Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Excel lessen

Bij Te-It kun je terecht voor zowel basis als gevorderden Excel lessen. Excel is wereldwijd het meest toegepaste spreadsheetprogramma. Wel zo fijn om dan over de juiste beheersing te beschikken. Wanneer je regelmatig met de computer werkt, ben je het veelzijdige programma vast al eens tegengekomen.Deze cursus is zeer geschikt voor een ieder die inzicht willen krijgen in de structuur en werkwijze van Excel. Tel-It biedt jou de mogelijkheid de cursussen klassikaal of op locatie te volgen. Aanmelden voor de Excel lessen kan gemakkelijk via de website. Meld je nu aan!

Excel lessen van Tel-It

Om de Excel lessen van Tel-IT te volgen moet je enigszins met Windows kunnen werken. Dat wil zeggen dat je kunt werken met de computermuis en dat je weet hoe je bestanden opent en sluit. Wat betreft de rest? Dat leggen wij je graag uit! Je leert onder meer berekeningen, grafieken, diagrammen en cijferoverzichten maken. Inclusief formules en verwijzingen. Aan de hand van duidelijke schermvoorbeelden en stap voor stap instructies doorloop je de lesstof. Na het volgen van de cursus Excel heeft het programma geen geheimen meer voor je. Je kunt vol vertrouwen omgaan met data en zul je veel werkzaamheden efficiƫnter kunnen volbrengen.

Alle cursussen van Tel-It

Naast de cursus Excel bieden wij nog meer cursussen aan. Zoals een cursus Word en Windows. Alle cursussen van Tel-It zijn opgesplitst in twee niveaus. Een basis cursus en een gevorderden cursus. Waar je in de basis cursus stap voor stap de beginselen van Excel, Word of Windows leert, ga je in de gevorderden cursus juist inhoudelijk verder. Alle cursussen van Tel-It kunnen zowel op locatie als klassikaal gegeven worden. Ga vandaag nog aan de slag om jouw kennis in Excel, Word of Windows verbreden bij Tel-It!

Kom in contact!

Heb je vragen over de lessen Excel of staat een gewenste cursus er niet tussen? Klik dan op onderstaande button en neem contact met ons op! Dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen beteken. Bellen kan uiteraard ook! Bel dan naar 0165-745434.

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!