Skip to main content

Excel lessen

Bij Tel-It kun je terecht voor zowel basis als gevorderden Excel lessen. Excel is wereldwijd het meest toegepaste spreadsheetprogramma. Wel zo fijn om dan over de juiste beheersing te beschikken. Wanneer je regelmatig met de computer werkt, ben je het veelzijdige programma vast al eens tegengekomen.Deze cursus is zeer geschikt voor een ieder die inzicht willen krijgen in de structuur en werkwijze van Excel. Tel-It biedt jou de mogelijkheid de cursussen klassikaal of op locatie te volgen.

Excel lessen van Tel-It

Om de Excel lessen van Tel-IT te volgen moet je enigszins met Windows kunnen werken. Dat wil zeggen dat je kunt werken met de computermuis en dat je weet hoe je bestanden opent en sluit. Wat betreft de rest? Dat leggen wij je graag uit! Je leert onder meer berekeningen, grafieken, diagrammen en cijferoverzichten maken. Inclusief formules en verwijzingen. Aan de hand van duidelijke schermvoorbeelden en stap voor stap instructies doorloop je de lesstof. Na het volgen van de cursus Excel heeft het programma geen geheimen meer voor je. Je kunt vol vertrouwen omgaan met data en zul je veel werkzaamheden efficiƫnter kunnen volbrengen.

Alle cursussen van Tel-It

Naast de cursus Excel bieden wij nog meer cursussen aan. Zoals een cursus Word en Windows. Alle cursussen van Tel-It zijn opgesplitst in twee niveaus. Een basis cursus en een gevorderden cursus. Waar je in de basis cursus stap voor stap de beginselen van Excel, Word of Windows leert, ga je in de gevorderden cursus juist inhoudelijk verder. Alle cursussen van Tel-It kunnen zowel op locatie als klassikaal gegeven worden. Ga vandaag nog aan de slag om jouw kennis in Excel, Word of Windows verbreden bij Tel-It!

Kom in contact!

Heb je vragen over de lessen Excel of staat een gewenste cursus er niet tussen? Neem contact met ons op! Dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen beteken. Bellen kan uiteraard ook! Bel dan naar 0165-745434.

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten