Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

HP reparatie Roosendaal

HP reparatie Roosendaal

HP reparatie RoosendaalLaptop HP reparatie? Tel-It gaat vakkundig te werk om jouw HP te herstellen en in de oude staat terugbrengen. Wij zijn gespecialiseerd in laptops, computer en telefoons. Maar ook voor andere IT-problemen bieden wij oplossingen. Wil je meer weten over onze werkwijze of HP reparatie? Neem contact op. De medewerker van Tel-It staan je graag te woord.

Meld je HP reparatie aan!

Neem contact op met ons om je reparatie aan te melden. Doe dit via de website. Heb je een andere vraag over onze andere oplossingen? Klik op de button! Wij zullen je vraag snel beantwoorden. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0165 – 74 54 34. Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Website als visitekaartje

Zoals hierboven benoemd richten wij ons niet alleen op reparaties, maar ook ondersteuning op andere vlakken. Denk aan web oplossingen. Jouw website dienst als een visitekaartje voor jouw organisatie. Een professioneel ontwerp is vanzelfsprekend. Heb je iets dat je graag wilt laten zien? Bespreek je wensen met ons! Goed om te benoemen is dat er geen omkijk is naar het beheer en het onderhoud van jouw website. Ook is er één contactpersoon voor de techniek, de ontwikkeling en de hosting.

Web cursussen

Als je thuis of op je werk veel werkt met Windows programma’s, dan is het goed om te weten hoe je hier mee om kunt gaan. Je kunt je aanmelden bij Tel-It voor een van de cursussen. Goed om te weten is dat je wordt opgeleid door een professional. Kies om de lessen thuis of in onze lesruimte te volgen. De lessen zijn elke woensdag van 19:00 tot 20.15 aan de Vierschaarstraat 21 in Oud Gastel.

Neem contact met ons op!