Skip to main content

ICT hulp

Heb je ICT hulp nodig? Tel-it and we fix it! Wij helpen jou bij al je vragen omtrent ICT en telefonie. Als ervaren ICT bedrijf kijken wij samen met jou naar een passende oplossing. Of het nu gaat om systeembeheer of cloud oplossingen. Tel-it helpt je! Neem contact met ons op en wij gaan direct met je vraag aan de slag.

Cloud oplossingen

Zo bieden wij onder andere ondersteuning in het realiseren van cloud oplossingen. Dit is een online werkplek die op alle mobiele apparaten ondersteund wordt. Je gegevens, software en bestanden staan altijd veilig opgeslagen. De documenten staan normaal op je computer of lokale server en dit zijn allemaal tastbare opslagplekken. Daarnaast kun je met de cloud oplossing overal op je laptop of telefoon werken. Zo zit je nooit meer vast aan één werkplek maar kun je werken waar je maar wilt.

Tel-It | ICT hulp & Telecom

Voor alles wat te maken heeft met ICT kun je ons benaderen. Wij bieden verschillende ICT oplossingen. Zo leveren, installeren en onderhouden wij software, hardware en netwerkomgeving. Alles om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen wij ook gebruik maken van software om op afstand te kunnen helpen en ondersteunen waar nodig. Daarnaast bieden wij ook verschillende diensten op het gebied van telecom. Voor zowel vaste als mobiele telefonie kun je ons benaderen. Dus eigenlijk alles waar een netwerkkabel aan vastzit. Want door de samenvoeging van ICT en Telecom bieden wij jou volledige ontzorging.

(Ver)-tel it ons!

Neem contact met ons op en we gaan direct aan de slag met jouw vraag. Samen kijken we naar jouw wensen. Vervolgens bieden we je een begrijpelijke maar ook betaalbaar oplossing. Je kan ons direct bellen op 0165-745434. Daarnaast kun je ons ook altijd een mail sturen. Dit kan naar info@telit.nl.

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten