Skip to main content

ICT Oudenbosch

Op zoek naar ICT Oudenbosch? Dan bent u bij Tel-it Telecom & ICT Oudenbosch aan het juiste adres. Als telecom en ICT organisatie bieden wij namelijk een totaaloplossing voor MKB bedrijven. Of het nu maandagochtend of vrijdagavond is. Uw ICT-infrastructuur moet altijd goed werken. Wij staan altijd klaar om snel en deskundig het probleem op te lossen.

Welke ICT oplossingen bieden wij?

ICT is voor elk bedrijf verschillend en heeft daarom elke keer een andere aanpak nodig. Wij bij Tel-it Roosendaal bieden een totaaloplossing voor het MKB. Dat betekent dat wij uw gehele ICT-infrastructuur kunnen opzetten en beheren. Denk hierbij aan; vaste telefonie, laptops, computers, beveiligingscamera’s, printers en mobiele telefonie.

Wij leveren, installeren en onderhouden software, hardware en uw netwerkomgeving. Tevens maken wij gebruik van software om deze op afstand te kunnen monitoren en ondersteunen waar nodig is. Zo kunnen wij u nog beter en direct van dienst zijn.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

De werkzaamheden van Tel-it ICT beheer zijn als volgt:

  • Het operationeel houden van systemen, netwerkapparatuur en computers
  • Installeren en bijwerken van diverse software
  • Het opzetten/beheren van een ICT-infrastructuur op maat
  • Toezicht houden op een juiste toepassing van de procedures, signaleren van knelpunten en verbeteringen toepassen
  • Uitvoeren van proces en kwaliteits verbetering

ICT infrastructuur aanbrengen en onderhouden

Na een uitgebreide inventarisatie van uw huidige ict infrastructuur en de mogelijke knelpunten waar tegenaan gelopen wordt maken wij een advies om de mogelijke knelpunten op te lossen en de omgeving te optimaliseren. Wij houden hierbij rekening met de wensen van nu maar proberen omgevingen altijd zo flexibel mogelijk te houden om klaar te zijn voor de toekomst.

Wanneer de omgeving geïnstalleerd en opgeleverd is, gaan we in overleg met u kijken wat de wensen zijn omtrent het onderhoud/beheer van de infrastructuur.

De kwaliteit van uw ict infrastructuur is bepalend voor de prestatie van uw organisatie. Door de complexiteit van hedendaagse systemen en structuren is het cruciaal dat ieder onderdeel naar behoren werkt. Niets is zo frustrerend als een slecht functionerende infrastructuur.

Optimalisatie van bedrijfsprocessen door ICT

Met diverse ICT mogelijkheden kunnen wij ook uw bedrijfsprocessen optimaliseren middels software op maat of consultancy. Hierbij maken we onder andere gebruik van bestaande of nieuwe software.

Met software zorgen wij ervoor dat diverse bedrijfsprocessen goed met elkaar kunnen communiceren. Zoals op het juiste moment te kunnen beschikken over de juiste informatie of diverse processen sneller te laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voorraadbeheer.

Kortom: Met de juiste ICT-infrastructuur kan men veel tijd besparen door diverse processen goed met elkaar te laten communiceren, toepassen van juiste software en apparatuur.

ICT Oudenbosch reparatie service

Naast het aanbrengen en beheren van uw ict-infrastructuur, voeren wij ook diverse reparaties. Mocht er bijvoorbeeld een computer of telefoon stuk gaan, dan is het mogelijk om deze bij ons te laten repareren. Is uw pc of telefoon echt aan vervanging toe? Dan kunnen wij ook nieuwe leveren. Hierin adviseren wij u uiteraard.

Graag komen wij met u in contact om te kijken of onze ICT diensten iets voor uw bedrijf is. Neem contact op via onderstaand formulier. Heb je een vraag die niet kan wachten? Je kan ons telefonisch bereiken via 0165-745434. Wij hopen je snel van dienst te kunnen zijn!

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten