Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Internet Bergen op Zoom

Internet Bergen op Zoom

Internet Bergen op ZoomZoek je internet Bergen op Zoom? Zoek niet verder. Tel-it levert alles op het gebied van telecom. Dit betekent dat wij ook degelijke internet verbinding aanbieden. Er zijn diverse perspectieven, dat hangt af van een aantal toepassingen. We gaan kijken welke verbinding het beste bij jouw organisatie past. Wil je meer weten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Wij willen je graag meenemen in de drie verbindingen die mogelijk zijn.

DSL | Internet Bergen op Zoom

DSL is het internet via de telefoonlijn. Dit wordt opgesplitst in drie subcategorieën.  ADSL, VDSL & SDSL. De voordelen van DSL is dat u vrijwel overal beschikbaar bent. Ten tweede is deze optie tamelijk goedkoop. Als laatste is er ook keus uit en groot scala van aanbieders. Waar je aan moet denken is het volgende. De snelheid va het internet Roosendaal kan lager zijn dan dat je beloofd wordt. Wist je dat de televisie invloed uitoefent op deze snelheid? Hier kun je het beste rekening mee houden.

COAX | Internet Bergen op Zoom

COAX is het internet via dezelfde kabel als de televisie. De aanbieder die hier het grootste in is is Ziggo. Enkele voordelen van COAX is dat het op veel plekken beschikbaar is. Zo ook in Roosendaal. Daarnaast beïnvloed jouw televisie de snelheid niet.

Glasvezel | Internet Oud Gastel

Met het internet via glasvezel surf je razendsnel. Je kunt snel grote bestanden downloaden. Glasvezel houdt in dat lichtsignalen worden verstuurd als een soort morsecode. Van en naar het punt van aansluiting. Voordelen van dit fenomeen is dat het op dit moment de snelst aangeboden internetdienst is. Ook kun je net zo snel uploaden als downloaden. Ten slotte is er keuze uit veel verschillende aanbieders. Daarentegen moet het wel voor jouw locatie beschikbaar zijn.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Tl-it, gevestigd in Roosendaal. Bel naar 0165-745434 of mail info@telit.nl

Nieuwsgierig wie wij zijn en wat wij doen? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!