Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Pc reparatie Roosendaal

Zoek je naar pc reparatie Roosendaal? Kom dan langs bij Tel-it en laat jouw pc vakkundig repareren. Wij kunnen elk merk pc repareren voor een scherpe prijs, wij vinden namelijk dat een pc reparatie helemaal niet duur hoeft te zijn!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of ben je op zoek naar een goed bedrijf voor computer reparatie Roosendaal? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jouw pc weer zo goed als nieuw is!

Maak gebruik van de jarenlange ervaring van Tel-it

Pc reparatie RoosendaalDoor de jarenlange ervaring van Tel-it weten onze medewerkers als geen ander om snel en vakkundig jouw pc te repareren. Met ons hechte team van gepassioneerde computerspecialisten ben je altijd verzekerd van persoonlijk en klantvriendelijk contact.

Weet je niet precies wat voor reparatie je nodig hebt? Geen probleem, wij stellen altijd een volledig vrijblijvende diagnose van het probleem, daarna ontvangt je een prijsopgave.

Welke pc reparaties voeren wij uit?

Bij computer reparaties moet u vooral denken aan het repareren van moederborden, geheugenkaarten en de stroomvoorziening. Ook kunnen wij uw pc opschonen (virussen en malware etc.), sneller maken en diverse software installeren zodat u optimaal gebruik kan maken van uw pc.

Hiernaast vervangen we ook hardware zoals schermen, muizen en toetsenborden. Om uw werkplek zo aangenaam mogelijk te maken.

Is uw computer traag of wilt u gewoon de snelheid verhogen? Een nieuwe computer is zeker niet de enige oplossing, wij kunnen uw bestaande pc of laptop meestal sneller maken. Er zijn veel verschillende manieren om de snelheid van een computer te verhogen. Van het opschonen van software tot het upgraden van hardware, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij controleren de hardware en software van de computer om te bepalen welke oplossingen er beschikbaar zijn voor uw computer.

Heb je hulp nodig bij het aansluiten en instellen van nieuwe randapparatuur, zoals printers, scanners en andere interne of externe hardware? Daar kunnen wij je ook een helpende hand bieden. Laat je computer repareren bij Tel-IT Roosendaal.

Waarom pc reparatie Roosendaal bij Tel-it?

Tel-it brengt geen onderzoekskosten in rekening, je betaald dus echt alleen voor de reparatie zelf. Daarnaast werken wij altijd met originele onderdelen om de kwaliteit van de reparatie te garanderen.

Het is bij ons ook mogelijk om reparaties op locatie uit te voeren. Kunt u verder met uw werkzaamheden, terwijl wij uw computer repareren. Is uw computer echt aan vervanging toe? Dan kunnen wij ook een nieuwe PC leveren. Hierin adviseren wij u uiteraard.

Heeft u een nieuwe computer aangeschaft? Dan helpen wij u graag de juiste kabeltjes aan te sluiten en de belangrijke software te installeren. Inclusief Microsoft Office en alle andere programma’s (anti virus etc.) waar u gebruik van wilt maken.

Contact opnemen met pc reparatie Roosendaal

Het makkelijkste is om onze serviceshop binnen te lopen aan de Wouwbaan 135 in Roosendaal. Je wordt dan direct te woord gestaan door een van onze vriendelijke specialisten. Een afspraak maken is niet per se nodig, maar is wel handig. Heb je nog andere vragen omtrent de pc reparatie? Twijfel dan niet om ons contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!