Tel-It Telecom & ICT

Tel-it and we fix it

Pc reparatie Roosendaal

Zoek je naar pc reparatie Roosendaal? Kom dan langs bij Tel-it en laat jouw pc vakkundig repareren. Wij kunnen elk merk pc repareren voor een scherpe prijs, wij vinden namelijk dat een pc reparatie helemaal niet duur hoeft te zijn!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jouw pc weer zo goed als nieuw is!

Maak gebruik van de jarenlange ervaring van Tel-it

Door de jarenlange ervaring van Tel-it weten onze medewerkers als geen ander om snel en vakkundig jouw pc te repareren. Met ons hechte team van gepassioneerde computerspecialisten ben je altijd verzekerd van persoonlijk en klantvriendelijk contact.

Weet je niet precies wat voor reparatie je nodig hebt? Geen probleem, wij stellen altijd een volledig vrijblijvende diagnose van het probleem, daarna ontvangt je een prijsopgave.

Contact opnemen met pc reparatie Roosendaal

Het makkelijkste is om onze serviceshop binnen te lopen aan de Wouwbaan 135 in Roosendaal. Je wordt dan direct te woord gestaan door een van onze vriendelijke specialisten. Een afspraak maken is niet per se nodig, maar is wel handig. Heb je nog andere vragen omtrent de pc reparatie? Twijfel dan niet om ons contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Neem contact met ons op!