Skip to main content

PC reparatie Wouw

Op zoek naar PC reparatie Wouw? Dan bent u bij Tel-it Telecom & ICT aan het juiste adres. Als telecom en ICT organisatie begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk een goed werkende computer is. Daarom biedt Tel-it snel en vakkundige PC reparaties. Zodat je zo snel mogelijk weer online bent.

Waarom PC reparatie Wouw bij Tel-it?

Tel-it brengt geen onderzoekskosten in rekening, je betaald dus echt alleen voor de reparatie zelf. Daarnaast werken wij altijd met originele onderdelen om de kwaliteit van de reparatie te garanderen.

Het is bij ons ook mogelijk om reparaties op locatie uit te voeren. Kunt u verder met uw werkzaamheden, terwijl wij uw PC repareren. Is uw computer echt aan vervanging toe? Dan kunnen wij ook een nieuwe PC leveren. Hierin adviseren wij u uiteraard.

Welke PC reparaties voeren wij uit?

Bij PC reparaties moet u vooral denken aan het repareren van moederborden, geheugenkaarten en de stroomvoorziening. Ook kunnen wij uw pc opschonen (virussen en malware etc.), sneller maken en diverse software installeren zodat u optimaal gebruik kan maken van uw pc.

Hiernaast vervangen we ook hardware zoals schermen, muizen en toetsenborden. Om uw werkplek zo aangenaam mogelijk te maken.

Contact opnemen met PC Reparatie Wouw

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare partner waar klantvriendelijkheid en bereikbaarheid belangrijke speerpunten zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor meer informatie! Je kan ons telefonisch bereiken of een mail sturen. Wij gaan samen met jou al je wensen in kaart brengen en kijken naar passende oplossingen.

Meer weten?

Let’s go.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze. Bel naar 0165-745434, mail naar info@telit.nl of gebruik het formulier om direct meer informatie aan te vragen. Je ontvang dan binnen 1 werkdag een reactie.

Contactwijze

Deskundige ICT en telecom specialisten met veel ervaring

Persoonlijke benadering bij het bieden van oplossingen

Uitstekende service. Wij staan altijd voor je klaar

Een transparante en eerlijke prijs voor geleverde diensten